Nøddemix

Lækre blandede nødder og frugter

Trænger du til nogle lækre snacks, så er Nøddemix eller Frugt og Nøddemix fra Just Natural lige sagen. Her får du en nøddeblanding, som består af mandler, paranødder, pekannødder og cashewnødder. Denne nøddeblanding smager fantastisk alene, men også blandet som en studentermix, hvor nødderne blandes med tørret frugt. Frugt og Nøddemix indeholder disse blandede nødder mikset med rosiner, dadler og abrikoser - en rigtig luksus studentermix!

Læs mere Skjul

Disse lækre snacks har et højt næringsindhold hvorfra du bl.a. får:

    • Jern
    • Zink
    • Vitaminer
    • Kalcium cium
    • Magnesium

samt masser af de sunde fedtstoffer, som er særdeles gode for dit hjerte og dit immunforsvar. Så spis blandede nødder med god samvittighed!

Køb blandede nødder online hos Mecindo

Du kan både få den lækre nøddeblanding hos Mecindo, eller du kan købe poser af mandler, paranødder, cashewnødder, rosiner etc. og lave din egen nøddemix eller studentermix. Lige meget om du blander din studentermix selv, eller du køber den færdigblandet, så booster du din sundhed og får sunde, lækre snacks, når du spiser blandede nødder. 

Brug blandede nødder i din madlavning

Et drys nødder smager fremragende ovenpå salater og hakkede nødder er gode og sunde i dit bagværk og i dine desserter. Hvis du har en pose med nøddemix i huset, så kan du nemt og hurtigt fremtrylle nogle lækre snacks til uventede gæster.
Både den rene nøddeblanding og blandingen med frugt og nødder er et sikkert hit - bare klip posen op og hæld den i en skål, så har du den lækreste snack, som du kan byde dine gæster.