Solspray

Hvad er solspray?

Solspray er blevet utroligt populært på det seneste, da mange påskønner at slipper for de fedtede hænder og hvide striber som ofte er forbundet med solcreme.

Solspray indeholder de præcis samme beskyttende ingredienser som sol lotion, men kan påføres langt nemmere og på steder der ellers kan være svære at nå selv. 


Hvorfor vælge solspray?

En solspray vælges af mange fordi den kan sprayes på huden. Du behøver derfor ikke at smøre solcremen på med hænderne, hvilket betyder du slipper for fedtede fingre. Du kan med fordel også vælge en solspray, hvis du skal beskytte huden på ryggen. En almindelig solcreme eller sollotion er ikke nem at påføre ryggen hvis du er alene, men med en solspray er det ingen sag.


Hvordan virker solspray?

Når du bruger solcreme, sollotion eller solspray, lægger produktet sig på din hud. Derudover trænger en del af produktet ind i din hud og tilsammen sørger solbeskyttelsesproduktet for, at en stor del af solens UV-stråler bortfiltreres. 

Dermed kan du undgå at blive solskoldet og at din hud tager skade. Selvom du bruger solbeskyttelse, er det vigtigt at du passer på dig selv og din hud. Solcremen mister sin effekt efter et vist antal timer, hvorfor det er vigtigt at påføre en ny mængde. Det gælder især hvis du sveder meget eller bader samtidig. 


Bliver man brun, selvom man bruger solspray?

Ja – det gør du. Mange tror desværre, at de ikke bliver brune, hvis de bruger solcreme og derfor undgår de det. Sandheden er, at selvom du bruger solcreme får din hud den brune kulør, som du sikkert ønsker. Forskellen er dog, at du undgår at blive rød og at din hud får livsvarige skader. Derudover kan det også tage lidt længere tid at få den farve du ønsker.


Populære solsprays

Generelt er solcreme og solspray heldigvis utroligt populære, men især nogle solsprays er vellidte blandt vores kunder – dem kan du læse mere om herunder. Måske én af dem passer til dit behov.

  • Derma Solspray spf 20
    Denne solspray er vandfast og tilbyder bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Du vil sætte pris på denne solcreme, da den hurtigt absorberes af huden uden at efterlade en fedtet følelse. Desuden er solsprayen fri for parfume og indeholder ikke unødig kemi. 
  • Derma Kids solspray spf 30
    Dermas solspray til børn er udviklet til brug på børns sarte hud. Den kan dog også sagtens bruges af voksne. Den er vandfast og derfor perfekt til turene på stranden eller ved poolen, hvor vand er en del af dagen. Solsprayen trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke.
  • Derma solspray spf 30
    En vandfast solcreme til voksne. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Derudover er den fri for parfume og anden unødvendig kemi. 

Køb solspray på mecindo.dk

Vælg den solspray der passer til dit behov – vi har både solsprays til børn og voksne, samt med og uden duft. Du finder din nye solspray på mecindo.dk uanset om du skal nyde solen i Danmark eller udlandet.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.