Kategorier
Mærker

Håndkøbsmedicin

Effektive behandlinger til lave priser.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Håndkøbsmedicin

Køb håndkøbsmedicin på nettet og spar tid.


Vi forhandler et fuldt sortiment af håndkøbsmedicin der tæller alt fra behandling af forkølelsessår til medicin mod dårlig mave, rygestop produkter og midler til brug mod hårtab.

Vælg en kategori i menuen ude til venstre og tag så et godt kig på alle de forskellige produkter, som du kan bestille hos Mecindo. 

Det er både nemt og smart, og så kan du handle lige præcis, når du har tid, og du behøver ikke at tænke på butikkernes åbningstider.

Når du køber håndkøbsmedicin hos mecindo.dk, bliver du bedt om at besvare en række spørgsmål inden du når betalingsdelen.

Disse svar vil blive vurderet af vores ansvarshavende apoteker, som har det endelige ansvar for hvorvidt din ordre bliver godkendt. I nogle tilfælde bliver ordren ikke godkendt, og du vil herefter modtage enten opfølgende spørgsmål eller en forklaring på afvisningen.

Betalinger for håndkøbsmedicin(og alle andre typer ordrer) hæves først når de afsendes, og du vil derfor aldrig blive opkrævet for en afvist ordre.

Håndkøbsmedicin mod mange slags lidelser og smerter.

Køb medicin online mod hovedpine og andre smerter f.eks. Paracetamol Tabletter, Ibuprofen Tabletter, køleplastre og varmeplastre eller noget helt femte.

Her på siden finder du næsten 1.000 forskellige slags håndkøbsmedicin fra mange forskellige mærker.

Køb desuden billig medicin mod forkølelse og ondt i halsen f.eks. Strepsils Honning & Citron mod ondt i halsen, Breathe Right som kan hjælpe mod både snorken og tilstoppet næse, hostesaft, naturlægemidler osv. Udvalget hos Mecindo er stort, og du kan finde det meste mod det meste.

Da vi er et engelsk online apotek, har vi mange engelske produkter, så du vil kunne finde håndkøbsmedicin hos Mecindo, som du ikke kan finde på et dansk apotek.

Den aktive ingrediens i produkterne er dog typisk identisk, og produkterne skal leve op til sammenlignelig kvalitetskontrol under produktionen som dansk produceret håndkøbsmedicin.