Personlig pleje

viser 1 til 48 af 3931 (82 sider )

Tag en pause i din travle hverdag og tag dig tid til personlig pleje ved at forkæle den tørre hud med et lækkert hudplejeprodukt eller massér dine fødder med creme, der vil gøre dem silkebløde.  Under personlig pleje kan du også finde hjælp til at forebygge snorken, dårlig ånde, allergiske reaktioner og andre irritationer og på den måde gøre livet lettere for dig selv og dine nærmeste. Køb også din intime pleje under personlig pleje online her på mecindo.dk og få den bragt direkte til din dør.

Personlig pleje omfatter produkter så forskellige som rensende cremer, vatpinde, vatrondeller, deodorant, eye liner, solcreme, ansigtsservietter, lip gloss, læbestift, lotion, makeup, pomade, barbermaskiner, barberskum, barberblade, fugtighedscreme, håndsæbe, shampoo, talkum, tandpasta, og vådservietter. Så ligegyldigt hvad du mangler til din skønhedsrutine, kan du finde det lige her på siden!

Hvad betyder selvforkælelse for dig?

En travl hverdag, kan få de fleste til at glemme at passe på sig selv. En klog mand sagde engang ”du kan ikke passe på andre, førend du selv har det godt”. Nogle gange handler dette om at tage stikket ud af kontakten, og genskabe kontakten til én selv og egen velvære. Ligegyldigt om det handler om at tage dig fem minutter længere foran spejlet om morgenen eller om en hel dags forkælelse er nødvendig for dig, er det vigtigt at tage sig den tid det tager, at have det godt. For når du er ovenpå, vil det smitte af på dine omgivelser. Herunder kan du læse et par fif til selvforkælelse.

Brug dine sanser. Huden er dit største sanseorgan, og uden kropskontakt vil du langsomt visne. Tag dig tid til et langt bad, skrub dig med en hamphandske, og smør dig ind i en lækker bodylotion.

Omgiv dig med sanselige dufte. Køb blomster til dig selv, og brug parfume, hvis du kan tåle det. Hold dig fra spraydåser med de skrappe syntetiske dufte, der overdøver de naturlige dufte.

Brug din krop. Find en motionsform, der styrker din kropsbevidsthed. Lad styrken du har inden i dig stråle igennem og kunne ses uden på.

Har du svært ved at finde tid til virkelig at forkæle dig selv? Læs her fem tips du kan bruge, hvis du ofte glemmer at give dig selv opmærksomhed.

1. Sæt kryds i kalenderen

Beslut dig for, hvor ofte og hvor længe du har brug for at forkæle dig selv. Skriv det ind i kalenderen, og tænk på det som en vigtig aftale.

2. Lær at sige nej

Nogle gange skal man huske at sige nej tak. Lad ikke pligterne vokse dig over hovedet, ligegyldigt om det handler om at sige fra overfor arbejde, mand, børn, veninder eller kolleger.

3. Sov godt

Søvn skal prioriteres. Sørg for at du laver tid til at indhente forsømt søvn, det vil kunne mærkes indeni og ses udenpå.

4. Tag et bad eller læs en bog

Nogle gange er det de små ting, der giver det store overskud. Tag et langt bad, gå en tur i den friske luft, sæt dig ned med din yndlingsbog, eller gør det, som gør dig glad og giver dig en lille pause i hverdagens stress og jag.

5. Giv dig selv fred

Træk stikket ud en gang imellem og lad dig ikke forstyrre af telefonen der ringer eller mails der flyver ind.

Forkæl dig selv, men vær’ opmærksom på med hvad

Huden er kroppens største organ. Den suger alt det til sig, som den får. Derfor er det ikke smart at fylde kroppen med unødvendige syntetiske – og i nogle tilfælde hormonforstyrrende stoffer, som kan give anledning til allergi, og som ikke vil hjælpe din huds velbefindende. Vi indtager i gennemsnit 10 kg kemiske tilsætningsstoffer årligt blot gennem den mad, vi spiser. Det er en skræmmende tanke, og mange mennesker er netop derfor gået over til at spise naturlige fødevarer.

Men mange tænker ikke over, at op til 60% af det, vi putter på vores hud og i vores hår også absorberes af kroppen og at vi dermed indtager endnu mere kemi fra kosmetikprodukter end fra vore fødevarer. Derfor anbefaler vi her på Mecindo, altid vores kunder at gå efter naturlige produkter som ikke indeholder farlig kemi.

Her på siden har vi utroligt mange økologiske, naturlige produkter som ikke indeholder alverdens kemikalier, da vi tror på, at god personlig pleje, er naturlig pleje. Vi har produkter fra brands som Dr. Bronner, Konjac Sponge Company, Weleda & Urtekram, der netop er kendte for at have produkter kun indeholdende naturlige ingredienser og uden farlige kemikalier. Søger du naturlig make-up kan Inika anbefales, som laver økologisk make-up med bionedbrydelige tuber og børster.

Disse ingredienser bør du undgå

Se herunder nogle af de indholdsstoffer du bør undgå, når du køber personlig pleje produkter. Listen er ufuldkommen og ikke alle bivirkninger er endeligt bevist.

Kultjære: Syntetiske farvestoffer, bruges i læbestifter, hårfarver og flere shampoer fremstilles af kultjærestoffer. Kultjærestoffer forbindes med hovedpine, kvalme, træthed, kræft, hudproblemer, allergier og depressioner. Den nemmeste måde at spotte kultjære er ved at tjekke etiketten for syntetiske farvestoffer, der typisk ser således ud: ”yellow 10”, ”blue 1”, ”violet 2”.

Syntetiske duftstoffer: I bare et produkt kan en syntetisk duft bestå af mere end 200 forskellige kemiske ingredienser. Det er derfor så mange er allergiske over for dem og får hudirritationer, men faktisk er der også mange, der bliver direkte dårlige af parfumerne.

Formaldehyd: Findes i neglelak, sæbe, shampo og hårvækstmidler. Det er også det kemikalie, man bruger til at konservere døde mennesker, og som indgår i det kunstige sødemiddel Aspartam. Formaldehyd kan forårsage træthed, kræft, sklerose, skader på nervesystemet og meget mere.

 

Sodium Lauryl Sulphate (SLS) også kaldet Natrium Laureth Sulfat (NLS): Findes i 90% af alle shampoer, shower gels og i mange tandpastaer. Dette giftige kemikalie bruges for sine skummende egenskaber, men det fjerner hudens naturlige olier og efterlader den tør og sårbar. SLS kan gå i forbindelse med mange af de andre kemikalier, der findes i flere skønhedsprodukter og danne toksiske stoffer.

Aluminium: Findes i langt de fleste deodoranter, neglelak, øjenskygge, eye liner, ansigtsglimmer og mascara på markedet. Aluminium er en kendt nervegift, der også kan skade hjerte og lunger, give brystkræft (fra deodoranter), forårsage barnløshed og føre til udvikling af Alzheimers.

Phtalater: Findes i mange af markedets mest brugte hårsprays, deodoranter, neglelakker, parfumer osv. De kan skade lever, nyrer, lunger og forplantningssystemet.

Parabener: Disse konserveringsmidler bruges i langt det meste kosmetik på markedet. De forlænger produkternes holdbarhed betragteligt, men de forøger også betragteligt din risiko for at få kræft. Parabenerne bærer navne som “methylparaben”, ”ethylparaben”, ”propylparaben” og ”butylparaben”. Se efter naturlige konserveringsmidler som f.eks. Aloe vera på etiketten