Personlig pleje

viser 1 til 48 af 4715 (99 sider )

 

Under personlig pleje finder du produkter, der hjælper dig til at pleje din krop bedst. Se det store udvalg af plejeprodukter fra populære mærker såsom Ecooking, Decubal, Meraki og Lavera og mange flere.Tag en pause i din travle hverdag og giv dig tid til personlig pleje ved at forkæle den tørre hud med et lækkert hudplejeprodukt eller massér dine fødder med creme, der vil gøre dem silkebløde.  

Under personlig pleje kan du også finde hjælp til at forebygge snorken, dårlig ånde og andre irritationer og på den måde gøre livet lettere for dig selv og dine nærmeste. 

Personlig pleje omfatter produkter så forskellige som rensende cremer, vatpinde, vatrondeller, deodorant, eye liner, solcreme, ansigtsservietter, lip gloss, læbestift, lotion, makeup, pomade, barbermaskiner, barberskum, barberblade, fugtighedscreme, håndsæbe, shampoo, talkum, tandpasta, og vådservietter. Så ligegyldigt hvad du mangler til din skønhedsrutine, kan du finde det lige her på siden!

 

Hvad betyder selvforkælelse for dig?

En travl hverdag, kan få de fleste til at glemme at passe på sig selv. En klog mand sagde engang ”du kan ikke passe på andre, førend du selv har det godt”. Nogle gange handler dette om at tage stikket ud af kontakten, og genskabe kontakten til én selv og egen velvære. Ligegyldigt om det handler om at tage dig fem minutter længere foran spejlet om morgenen eller om en hel dags forkælelse er nødvendig for dig, er det vigtigt at tage sig den tid det tager, at have det godt. For når du er ovenpå, vil det smitte af på dine omgivelser. 

Herunder kan du læse et par fif til selvforkælelse:

Brug dine sanser. Huden er dit største sanseorgan, og uden kropskontakt vil du langsomt visne. Tag dig tid til et langt bad, skrub dig med en handske af hampefibre, og smør dig ind i en lækker bodylotion.

Omgiv dig med sanselige dufte. Køb blomster til dig selv, og brug parfume, hvis du kan tåle det. 

Brug din krop. Find en motionsform der styrker din kropsbevidsthed. Lad styrken du har inden i dig stråle igennem, så den kan ses uden på.

 

Har du svært ved at finde tid til virkelig at forkæle dig selv? Læs her fem tips du kan bruge, hvis du ofte glemmer at give dig selv opmærksomhed.

1. Sæt kryds i kalenderen

Beslut dig for, hvor ofte og hvor længe du har brug for at forkæle dig selv. Skriv det ind i kalenderen, og tænk på det som en vigtig aftale.

2. Lær at sige nej

Nogle gange skal man huske at sige nej tak. Lad ikke pligterne vokse dig over hovedet, ligegyldigt om det handler om at sige fra overfor arbejde, mand, børn, veninder eller kolleger.

3. Sov godt

Søvn skal prioriteres. Sørg for at du laver tid til at indhente forsømt søvn, det vil kunne mærkes indeni og ses udenpå. Sluk TV, computer, læg mobil og tablet væk inden sengetid – gerne 30-60 minutter inden. Skærmlyset sender signal til hjernen om at holde sig vågen og derfor kan brugen af skærme lige inden sengetid, altså påvirke din søvn negativt. 

4. Tag et bad eller læs en bog

Nogle gange er det de små ting, der giver det store overskud. Tag et langt bad, gå en tur i den friske luft, sæt dig ned med din yndlingsbog, eller gør det, som gør dig glad og giver dig en lille pause i hverdagens stress og jag.

5. Giv dig selv fred

Træk stikket ud en gang imellem og lad dig ikke forstyrre af telefonen der ringer eller mails der flyver ind. Brug gerne ”forstyr ikke” -funktionen på din telefon. 

 

Forkæl dig selv

Huden er kroppens største organ. Den suger alt det til sig, som den får. Derfor er det ikke smart at fylde kroppen med unødvendige stoffer, som kan give anledning til allergi, og som ikke vil hjælpe din huds velbefindende. 

Her på siden har vi utroligt mange økologiske produkter med indhold af naturlige ingredienser. Vi har produkter fra brands som Dr. Bronner, Konjac Sponge Company, Weleda & Urtekram, der netop er kendte for at have produkter med indhold af mange naturlige ingredienser. 

 

Personlig pleje til ethvert behov 

Find dine plejeprodukter i vores mange kategorier. Herunder kan du blive klogere på, hvilke produkter du finder i de forskellige kategorier.
 

Har du brug for en ny ansigtscreme, et nyt renseprodukt eller en lækker ansigtsbehandling? Så er det her du finder det. Stort udvalg af bl.a. dag- og natcremer til alle hudtyper, både normal, tør, fedtet og sensitiv hud. En god hudplejerutine kan øge din naturlige skønhed, reducere uren hud og give dit ansigts hud en fantastisk glød. 
 

Hvem elsker ikke et varmt bad om morgenen eller aftenen? Fuldend dit bad med en lækker bodyscrub, som nænsomt eksfolierer huden og fjerner døde hudceller, snavs og tilstoppede porer. Det er også her du finder shampoo og bodywash til den daglige pleje af kroppen.
 

Oplever du et specifikt problem med dit hår eller hovedbund, så kan du i denne kategori finde et stort udvalg af hårkure, hårolier, shampooer, conditioner og stylingprodukter. Har du børn som går i børnehave eller skole, kan du også risikere at få problemer med lus. Hvis det er tilfældet, kan du købe gode og effektive lusebehandlinger.
 

Huden er kroppens største organ og eftersom den bliver udsat for rigtigt meget hver eneste dag, så fortjener den virkelig god pleje og forkælelse. Cremer og lotions til kroppen virker fugtgivende, så f.eks. tør hud forebygges eller behandles. En god deodorant beskytter mod svedlugt og alt efter om du vælger en med duft eller ej, kan du vælge mellem mange forskellige skønne dufte. 
 

Uanset om du er nybagt mor eller garvet mor, så er der nogle plejeprodukter som bare er et ”must have”. Bleer, sutteflasker, sutter, cremer og salver. Det er blot nogle af de produkter til mor og barn, som du finder hos Mecindo. Vil du gerne have produkter med indhold af naturlige ingredienser, har vi et bredt udvalg af bl.a. KRAES, Jack N Jill, Lille Kanin og mange flere populære mærker. 
 

En god mundhygiejne forebygger tandproblemer, blister og andre problemer i munden. Derudover kan du også slippe for dårlig ånde. En tandbørste, tandpasta og tandtråd er at finde i alle hjem, men vidste du at en god mundhygiejne også kan suppleres med andre produkter? Mundskyl og tyggegummi (sukkerfri) kan også bruges som ekstra pleje til tænder og mund, primært i forhold til at give god ånde hele dagen. Tandbørstning to gange dagligt er dog den primære og bedste vej til en god mundhygiejne. 
 

Passer du godt på din hud, når solen er fremme? Solskoldninger er hudskader og bør altid forebygges ved at bruge solcreme, samt ved at opholde dig i skyggen. I Danmark er det primært i forårets og om sommeren at solen kan resultere i solskoldninger, så her er det altid en god idé at bruge en effektiv og god solcreme på de hudområder som ikke er tildækket. Læs mere om valg af solcreme i vores guide til solcreme. Er skaden sket skal du holde dig fra solen et stykke tid og sørge for, at din hud får masser af fugt, f.eks. med en aftersun. En selvbruner er perfekt året rundt, særligt hvis du ikke tåler store mængder sol, eller hvis du bare ønsker lidt farve i de kolde vintermåneder. 
 

Skal du på ferie? Hvis rejsen er med fly, kan flystrømper hjælpe dig til at undgå væskeophobninger i ben og ankler. Til længere rejser hvor du gerne vil have lidt ro, kan ørepropper være et yderst velegnet redskab – særligt hvis du ønsker en uforstyrret nattesøvn. Til rejser hvor du skal tilbringe meget tid udendørs, er myggespray og produkter mod insektbid en fordel.

 

6 populære produkter til personlig pleje

Udvalget af produkter til den personlige pleje er bredt, netop fordi kroppen er en stor størrelse. Måske bruger du allerede et væld af plejeprodukter, eller også blot nogle få af dine absolutte favoritter. Nogle af de mest populære plejeprodukter finder du her:
 

En genopbyggende og fedtholdig creme – perfekt til meget tør hud. Med et fedtindhold på 63 %.
 

En yderst populær mascara som holder længe, uden at drysse. Mascaraen giver fyldige vipper i op til 24 timer og så er den utroligt nem at fjerne – det eneste du skal bruge, er lunkent vand.
 

Skøn behandling til dine fødder som stimulerer huden så døde og tørre hudceller afstødes. Dine fødder bliver dejligt bløde. 
 

Håndsæbe med skøn duft og indhold af bl.a. ekstrakt fra gulerod og persille, samt aloe vera til pleje af dine hænder. Efterlader hænderne rene og velplejede, samtidig med at håndsæben er dekorativ i ethvert hjem.
 

Har du fået en hudflage som irriterer dig? Skin tag fjerneren er i form af en frysespray, som får hudflagen til at dø, hvorefter den til sidst falder af. Vær opmærksom på at Voordiq skin tag fjerner ikke må bruges i ansigtet. Læs altid indlægssedlen før brug. 
 

En skøn roll-on deo med duft af lavendel. Sikrer effektiv beskyttelse mod svedlugt og holder huden tør hele dagen. 

 

Køb produkter til din personlige pleje hos Mecindo

Hos Mecindo har vi alt du behøver til din daglige plejerutine, så du kan få det bedste ud af dig selv hver eneste dag. Uanset om du ønsker plejeprodukter til håret, huden eller resten af kroppen, så finder du dem her på mecindo.dk.

Vi har ofte mange personlig pleje produkter på tilbud, så der er altid mulighed for at gøre en god handel. Se det store udvalg her på siden og køb dit favorit produkt online i dag.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid mere end velkommen til at kontakte kundeservice. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer i hverdagene.