Hudpleje

Økologisk | Billig | Ren hudpleje

Din hud er det største organ, du har. Du skal passe godt på den og huske at forkæle din hud, selv i en travl hverdag. Hos Mecindo.dk finder du en lang række effektive hudplejeprodukter til forebyggelse og behandling af akne, eksem, ar, mærker og problemer med hovedbunden. Køb bl.a. Vichy, Decubal, La Roche Posay, Bio Oil og Australian Bodycare til markedets laveste priser.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 917 (20 sider )

Hudpleje

Huden er kroppens største organ. Den tjener som en beskyttende barriere mellem de indvendige dele og resten af verden, hvor den hjælper med at regulere kropstemperaturen og virker som et filter. Huden findes i en konstant tilstand af vækst, hvor at nye celler dannes, samtidigt med at gamle celler dør. Huden bliver påvirket af alle aspekter af dit liv, fra hvad du spiser til hvor du bor. Sund hud er bedre i stand til at modkæmpe tegn på aldring, heler meget hurtigere og bekæmper potentiel sygdom bedre end hvis du har en usund hud.

Huden udfylder en vigtig, beskyttende funktion for kroppen. Både mod mekaniske skader men også ved at holde bakterier og andre skadelige mikroorganismer og stoffer ude. Men huden holder også noget inde, nemlig væske. Mennesket består mest af vand og det er vigtigt at vi ikke mister for meget væske ved fordampning fra vores relativt store overflade. 

Hudens yderste lag, epidermis (se Hudens opbygning ), er derfor næsten helt vandtæt. Tætheden skyldes, at de aktive celler inderst i epidermis producerer en blanding af fedtstoffer, som lægger sig imellem de yderliggende, forhornede celler og danner den såkaldte "hudbarriere" .

Her på siden har vi hudpleje til alle:

  • Økologiske hudplejeprodukter
  • Billig hudpleje
  • Bedste hudpleje
  • Økologiske cremer
  • Ren hudpleje
  • Hudpleje til gravide
  • Creme til tør hud

Vil du gerne have en smuk hud?

Her er korrekt hudpleje afgørende, hvis du gerne vil have et smukt fysisk udseende. Usund hud har tendens til at blive grå og kedelig, mens sund hud ser strålende og levende ud. Rynker udvikles nemmere og synker dybere, hvis din hud er dehydreret og usund, som kan resultere i ujævne pletter, der har en broget farve. Når huden er usund mister den sin elasticitet, som kan få den til at synke ind og synes tynd.

Hvordan får jeg en sund hud?

Korrekt hudpleje handler ikke kun om at se godt ud, det handler mest om at holde sig sund. Dårlige hudpleje vaner kan føre til udslæt, sår, acne og rynker. Usund hud er mere modtagelige for sygdom, infektion og er mere tilbøjelige til at arre efter en skade. Korrekt pleje er særlig vigtig for mennesker, der oplever hudproblemer, såsom psoriasis, eller har hudallergi.

Hvordan holder jeg huden sund?

Huden skifter konstant sig selv, så du er nødt til at forblive årvågne i omsorgen for den. Hold din hud hydreret ved at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, og oprethold en balanceret kost som kan levere de vitaminer og mineraler din hud har brug for. Hold dig til frisk frugt og grøntsager, fuldkorn og magert protein for de bedste resultater. Sørg altid for at bruge solcreme, hvis du tilbringer tid udenfor.

Hvad er korrekt hudpleje?

Korrekt hudpleje handler om at rense den ordentligt. Huden har brug for fugt for at overleve, så undgå at bruge for varmt vand, når du vasker dig, da varmen suger fugten fra din hud. Prøv at bruge lunkent eller koldt vand i stedet. Undgå også skrappe eller kemiske-tunge sæber, da de stripper fugten fra huden. Hold din hud fugtet ved at anvende lotion inden for et par minutter efter badning. Hvis du har tendens til tør hud, brug en oliebaseret lotion på problemområderne flere gange om dagen.

Hudpleje og graviditet

Korrekt hudpleje er vigtigt for sundheden og udseende under en graviditet. Usund hud kan forårsage en usund krop, hvilket igen kan forårsage en usund baby. Sund hud er mere smidigt, og vil minimere strækmærker, der typisk forekommer i de senere faser af graviditeten.

Brug fugtighedscreme

Helt op mod 1/3 af alle danskere har ind imellem problemer med tør hud. Det er nødvendigt at bruge hudpleje produkter for at holde huden smidig og fugtig. Med alderen bliver huden ofte mere tør, men der er visse ting man kan gøre for at undgå tør hud.

Enkelte cremer kan indeholde stoffer, der ligefrem gør tørheden værre (forringer hudbarrieren), men der findes også mange cremer med veldokumenteret effekt. Vælg en creme som er behagelig og effektiv og undgå unødvendige ingredienser som f.eks. duft- og farvestoffer - især hvis du lider af allergi eller generel sart hud.

Normal hud

Til daglig pleje af normal hud og forebyggelse af tør hud, kan man bruge en normal fugtighedslotion, som er en vandholdig opløsning med et relativt lavt indhold af fedtstoffer.

Tør hud

Til behandling af let tør hud, bør man bruge en federe creme en eller flere gange om dagen.

Meget tør hud

Hvis du har meget tør hud eller eksem, kan det være nødvendigt at bruge en specialcreme, der f.eks. indeholder ekstra store mængder af hudens naturlige fedtstoffer, og som derfor lægger sig direkte som en forstærkning af hudbarrieren. Spørg eventuelt din læge. Er huden rød, tør og kløende kan det tyde på eksem. Her kan en læge ordinere en hormonholdig creme, der kan afhjælpe symptomerne, men en del af tørheden kan afhjælpes med en fed creme eller specialcreme.

Hudpleje hos Mecindo

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af de bedst økologiske hudplejeprodukter. Vi har masser af økologiske cremer, til tør hud og til sensitiv hud.

Vores hudplejeprodukter er rene, og giver din hud den bedste pleje den behøver, helt afhængigt af din hudtype.

Du kan på siden været garanteret billig hudpleje, da vi sælger mange mærker under den vejledende udsalgspris.

Derfor – se dig omkring og se udvalget af økologiske, rene & billige hudplejeprodukter, økologiske cremer, cremer til tør hud, hudpleje til graviditet og fugtighedscremer.

Læs mere Skjul