Renseprodukter

viser 1 til 48 af 211 (5 sider )

Hvad er ansigtsrens?

For at få og vedligeholde en smuk og strålende hud, er det utroligt vigtigt at rense ansigtet. At fjerne fedt, skidt, olie og andet snavs er vigtigt, da dit ansigt hele dagen igennem er dækket med bakterier, forurening, virus, skidt og døde hudceller. Derfor skal dit ansigt vaskes dagligt, så urenhederne kan fjernes og efterlade huden ren og frisk. 

Hvis ikke du vaskede ansigtet, ville det blive dækket med et tykt lag skidt, som ville gøre det svært at trænge ind for andre produkter. Derudover er det den perfekte grobund for bumser og hudorme, der især kommer af tilstoppede porer i huden.

Brugen af en god fugtighedscreme, er også utroligt vigtigt når det gælder om at opretholde et passende niveau for hydrering af huden. At rense huden vil balancere pH værdien i huden og vil muliggøre en tilstrækkelig vand og fugtoptagelse.

Små kirtler under huden producere olie som er kaldet sebum og hvis opgave er at beskytte huden mod farerne udenfor. Men hvis huden er overdreven snavset, kan dette blokere hårsækken hvorfra olien kommer ud og bakterierne kan trænge ind og forårsage betændelse. Netop derfor er det vigtig med en grundig renserutine, så man kan holde huden frisk, smidig, glødende og ren.

Her på siden kan du finde et udvalg af rensende produkter, du kan anvende for at få en ren hud og en flot hud i ansigtet. Alt afhængigt af din hudtype, skal du vælge nogle specifikke produkter. Se herunder hvilke renseprodukter der vil passe til din specifikke hudtype.

 

Hvilken ansigtsrens skal du vælge?

Det er vigtigt at du vælger en ansigtsrens eller makeupfjerner som passer til lige netop din hudtype. Hvis du vælger den forkerte, kan du opleve at din hud bliver irriteret. Læs om kombineret og fedtet hud, sensitiv hud og tør hud herunder:

 

Har du kombineret & fedtet hud?

Hvis du har en kombineret, fedtet hud, er det bedst at holde igen med de hårdføre renseprodukter, som indeholder alkohol og sæbe.

Prøv at behandle huden som en normal hudtype, med det er nødvendigt at du er forholdsvis vedholdende, når det kommer til dine renserutiner, og sørger for at fugte din hud rigeligt efterfølgende. Det er nemlig vigtigt at normalisere din hud, ikke strippe den for al sin fugt og fedtstof.

Din hud bør være helt fri for makeup forend du renser din hud for sidste gang. Skift din vatrondel to til tre gange og genfugt den med rensevand, til den er helt ren og fri for makeup rester.

Har du også uren hud, kan der være behov for et ekstra renseprodukt til aftenrutinen, da alle rester af forurening og makeup skal fjernes.

 

Har du sensitiv hud?

Sensitiv hud betyder ofte en kombination af tør og sensibel hud. Derfor er det smartest at gå efter produkter i mælkeform uden parfume og rens huden af med en fugtig vatrondel. Dette vil berolige og fugte din hud. Vær opmærksom på at din hud i nogle tilfælde også kan reagere på naturlige duftstoffer fra æteriske olier.

 

Har du tør hud?

Hvis din hud reagerer med svie, rødme og en stram fornemmelse og særligt om vinteren, har du nok tør hud. Din hud har altså brug for en masse fugt, både indvendigt og udvendigt. Gå efter milde renseprodukter i mælkeform og gå helt uden om alkohol og parfume. Samtidigt skal du rense huden 2 gange om dagen. 

Rensende olie, der mildt opløser hudens overskydende fedt og snavs vil samtidigt fugte hudens overflade. Fjern rester af olie med en mild rensevand på en vatrondel.

 

Hvordan bruger du ansigtsrens?

En ansigtsrens påføres fugtig hud, masseres rundt i hele ansigtet og skylles til sidst af med rent vand. En makeupfjerner anvendes ofte med vatrondeller, og bruges til at fjerne makeuprester. Påfør den anbefalede mængde makeupfjerner på en vatrondel og tør makeuppen af.

Brugen af de enkelte renseprodukter kan variere, og derfor er det en god idé at læse det enkelte produkts brugsanvisning. 

 

Ansigtsrens – hvad efter?

Efter du har renset ansigtet eller fjernet makeup, trænger huden til fugt og næring. En ansigtscreme påføres den rensede hud, og masseres grundig ind i hele ansigtet. Smør også gerne hals og nakke med cremen. Vælg en dagcreme der passer til din hudtype.

 

DE BEDSTE TIPS TIL SUND HUDPLEJE 

  • Brug læbepomade 
  • Beskyt dig mod solen 
  • Drik rigeligt med vand
  • Hav en fast renserutine
  • Husk at give fugt selvom du har tendens til fedtet hud
 

Har du uren hud?

Få her en nem guide til hudpleje mod uren hud:

  • Rens ansigtet med et mildt renseprodukt
  • Anvend en salicylsyre eksfoliering, som vil mindske forekomsten af nye bumser. Undgå en skrub med korn, da denne er for hård ved din hud
  • Brug en fugtgiver med effektive og beroligende ingredienser. Afhængigt af din hudtype skal du være opmærksom på at din hud får nok fugt.
 

Herunder kan du læse 7 myter om uren hud:

Fed kost og bumser

De fleste tænker sig, at fedtet mad som pommes fritter og grill-kylling giver bumser. Men eksperterne siger, at det snarere er mælk, der giver problemer med uren hud, fordi mælken indeholder hormoner, der kan virke forstyrrende på huden.

Når uren hud er akne

En del mennesker er længe om at acceptere lidelsen akne. De fortsætter derfor med at benytte almindelige håndkøbsprodukter til rensning af uren hud, hvor de i stedet burde gå til lægen og få recept på virksom medicin.

Makeup er okay

Makeup opfattes ofte som en skurk i forhold til uren hud. Men faktisk kan de fleste vandbaserede typer makeup benyttes. Du skal blot være opmærksom på at fjerne makeuppen grundigt, og gerne vælge en særlig sensitiv udgave uden parfume.

Accepter ikke uren hud

Især i den lidt ældre generation er der en holdning om, at uren hud er en normal tilstand, som man må acceptere og derfor ikke behøver gøre noget særligt ved. Men dette er ikke en god tankegang, for du kan bestemt både forebygge og behandle uren hud, og du bør helt sikkert ikke tøve med behandling.

Akne smitter ikke

Akne smitter bestemt ikke, hverken mellem mennesker, eller fra det ene sted på kroppen til det andet. Altså: En bums på næsen kan aldrig smitte, så du for eksempel også får en bums på hagen.

Pas på solbadning

Solskin opfattes af mange som en god behandling af uren hud. Til dels er det rigtigt, at solen kan afhjælpe problemer med uren hud og akne, men det er vigtigt, at det kun er solbadning med måde. Overdreven soldyrkning kan skade din hud alvorligt.

 

Er du på udkig efter de bedste renseprodukter til din hud?

Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsrenseprodukter fra topmærker. Vores Bioderma sortiment er kendt for sin effektivitet og er ideel til en dybdegående rensning. For dem med sensitiv hud, er La Roche Posay renseprodukter skræddersyet til at give en skånsom, men effektiv rensning.

Hvis du søger en naturlig tilgang til hudpleje, bør du overveje vores Ecooking og Urtekram renseprodukter, som kombinerer naturens bedste ingredienser med moderne hudplejeteknologi. Filorga tilbyder også en række renseprodukter, der kombinerer deres ekspertise inden for anti-aging med effektiv rensning. Sidst, men ikke mindst, er CeraVe kendt for deres fugtgivende renseprodukter, der er ideelle til tør hud.

Uanset din hudtype eller dine behov, har vi det perfekte renseprodukt til dig. Gennemse vores udvalg og forkæl din hud med den bedste pleje, den fortjener.

 

Køb ansigtsrenseprodukter på Mecindo.dk

På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af renseprodukter, der effektivt og mildt renser ansigtet. Gør noget godt for dig og din krop, og slip for tør, irriteret og uren hud i ansigtet. Produkterne kan bruges af de fleste, og bestiller du i dag, kan du have dine nye renseprodukter inden for blot 2-4 hverdage.

Du finder renseprodukter fra mærker som: Australian Bodycare, Avene, Bioderma, John Masters, La Roche Posay, Mellisa, Raunsborg, Vichy og Weleda. Skulle du have spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.