CeraVe

CeraVe

CeraVe er effektive og skånsomme plejeprodukter til huden. Med indhold af ceramider bidrager produkterne til en sund og stærk hudbarriere. Vælg mellem cremer, lotions og rens til din daglige hudplejerutine. Læs mere om CeraVe og bestil din produkter online allerede i dag.


Hvad er CeraVe?

CeraVe er et brand indenfor hudplejeprodukter udviklet i samarbejde med dermatologer. De første produkter blev udviklet tilbage i 2005, og i 2006 kom de på hylderne. Hudplejeprodukterne fra CeraVe reparerer og styrker hudens naturlige barriere, og virker i op til 24 timer.


Hudpleje med CeraVe

Det særlige ved CeraVe er, at produkterne indeholder ceramider der holder huden fugtig, glat og sund. En stærk hudbarriere beskytter mod bakterier, oxidativt stress og urenheder.

Faktisk producerer kroppen ceramider helt naturligt, men ofte reduceres mængden pga. bad med sæbe, renseprodukter, forurening og kemikalier. Ved at tilføre huden ceramider udefra, er du med til at gøre det bedste for din hud. 

Hvert eneste CeraVe produkt indeholder mindst tre typer ceramider. Det gælder både cremer, lotion og renseprodukter. 

I vores udvalg finder du bl.a. følgende CeraVe hudplejeprodukter:

 • CeraVe Daily Moisturizing Cream
  En fugtgivende og regenererende creme der er fri for olie og parfume. Opretholder en sund og smidig hud, og kan især anvendes af personer med tør og irriteret hud. 

 • CeraVe Facial Moisturizing Lotion Night
  En mild og effektiv natcreme, der fugter og plejer huden om natten. Cremen kan med fordel anvendes af personer med normal eller fedtet hud.

 • CeraVe Hydrating Cleanser
  En blid ansigtsrens der fjerner snavs og døde hudceller. Forebygger og behandler uren hud som bumser og hudorme. Rensen udtørrer ikke huden og efterlader den ren, blød og glat.


Få en god hudplejerutine

Hvordan du vælger at pleje din hud, er helt op til dig. Måske har du allerede en rutine der passer til dig, eller også vil du gerne have tips til en mere effektiv hudplejerutine i hverdagen. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor meget du vil pleje din hud, og om du vil følge alle vores trin i hudplejerækkefølgen herunder:

 • Vask og eksfoliering
  Det første du bør gøre i forbindelse med din daglige hudplejerutine, er at vaske ansigtet og/eller kroppen. Brug en facewash eller bodywash til effektivt at fjerne døde hudceller, snavs og bakterier. 1-2 gange i ugen kan du bruge en mild face- eller bodyscrub der renser i dybden.

 • Creme og lotion
  Efter en dybdegående rens af huden, er det vigtigt at huden får tilført næringsstoffer, fugt og evt. vitaminer og mineraler fra en effektiv creme eller lotion. 

 • Solcreme
  Om sommeren skal solcremen påføres ca. 20 minutter inden du går ud i solen. På den måde opnår du den bedste virkning. Desuden skal solcremen også først påføres efter de to foregående trin – medmindre du ikke påfører solcreme i forbindelse med din hudplejerutine.


Køb hudplejeprodukter fra CeraVe på mecindo.dk

Køb dine CeraVe hudplejeprodukter på mecindo.dk. Vi har produkterne til billige priser, og så får du dem endda leveret hurtigt inden for kun 2-4 hverdage. Vælg mellem ansigtscremer, ansigtsrens, håndcreme og bodylotions. Med indhold af ceramid er du sikret en sund og stærk hud. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser.

Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice


Læs mere Skjul