Bioderma

Bioderma

Bioderma er en serie af franske hudplejeprodukter, der styrker huden og gør den modstandsdygtig overfor for eksempel forurening. 

Din hud er modtagelig overfor forandringer og miljøpåvirkninger, og derfor kan forurening, sygdom, medicin og alder påvirke hudens balance og forårsage mistrivsel.

Produkterne fra Bioderma aktiverer hudens ressourcer, så din hud bliver i stand til at modstå udefrakommende påvirkninger og gendanne hudens normale funktioner.

Læs mere Skjul

Hvordan hjælper produkterne fra Bioderma min hud?

Produkterne fra Bioderma er utroligt effektive, specielt ved området omkring øjnene. Produkterne fra Bioderma er dermatologisk fremstillet, og under fremstillingsprocessen fokuseres der på produkter, der giver en sund hud, der samtidig kommer i balance.

Produkterne holder hudens produktion af talg på et minimum, så du undgår bumser. Samtidig virker produkterne vitaliserende og renser tilstoppede porer. 

Produkterne fra Bioderma 

  • Forbedrer hudens toleranceevne
  • Styrker huden
  • Tilfører fugt til huden

Bioderma Sensibio

Sensibio er til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din hud og til dig med sensitiv hud. Kernen i behandlingen med Bioderma Sensibio er Neurocontrol, der er en kombination af tetrapeptider og beroligende ingredienser. 

Når du anvender produkterne fra Bioderma Sensibio, forsvinder hudens træthedstegn, samt ubehag og urenheder. Huden genfinder hurtigt sin balance, når du bruger produkterne, og selv efter få dages brug kan du se forandringer. 

Fordele ved Bioderma Sensibio serien

  • Plejer din hud på optimal vis
  • Fugter din hud intensivt
  • Genopretter huden

Bioderma Micellar Water

Renseprodukterne fra Bioderma Sensibio indeholder micelle rensevand. Miceller er usynlige mikrosfærer eller rensende oliemolekyler, der giver micelle rensevandet de gavnlige effekter fra olie uden at efterlade en olieret overflade. Micellerne fjerner urenhederne uden at udtørre huden.

Micelle rensevand gør for eksempel Bioderma Sensibio H2O til et nænsomt og yderst plejende produkt, der både kan bruges som rensemiddel og som makeup fjerner.

Bruger du kompakt foundation og vandfast mascara, skal du bruge andre produkter for at rense foundation og mascara af, inden du anvender produkterne fra Bioderma med micelle rensevand.

Læs mere Skjul