Bioderma

Giv din hud optimal pleje og beskyttelse med de dermatologisk testede hudplejeprodukter fra Bioderma. Læs om de forskellige produktserier, og blive klogere på hvilke produkter der passer til din hud.


Hvad er Bioderma?

Franske Bioderma har været på markedet siden 1970’erne, hvor viden om huden og kroppens biologi blev grundlaget for deres hudplejeprodukter. I dag er Bioderma stadig kendt for deres effektive, milde og dermatologisk testede produkter. 

Bioderma undersøger og udvælger nøje de ingredienser som du finder i samtlige af deres produkter. Fokus er altid på at genskabe hudens balance, samt forebygge og behandle ubalancer. Vi menneskers hud er forskellig, og nogle har brug for ekstra pleje og omsorg. Plejeprodukterne fra Bioderma kan anvendes af mange – både de med almindelig hudtype, samt de med en sensitiv hud. 


Bioderma til ethvert behov

Produkterne fra Bioderma er utroligt effektive, specielt ved området omkring øjnene. Produkterne fra Bioderma er dermatologisk fremstillet, og under fremstillingsprocessen fokuseres der på produkter, der giver en sund hud, der samtidig kommer i balance.

Produkterne holder hudens produktion af talg på et minimum, så du undgår bumser. Samtidig virker produkterne vitaliserende og renser tilstoppede porer.

Renseprodukterne fra Bioderma Sensibio indeholder micelle rensevand. Miceller er usynlige mikrosfærer eller rensende oliemolekyler, der giver micelle rensevandet de gavnlige effekter fra olie uden at efterlade en olieret overflade. Micellerne fjerner urenhederne uden at udtørre huden.

Micelle rensevand gør for eksempel Bioderma Sensibio H2O til et nænsomt og yderst plejende produkt, der både kan bruges som rensemiddel og som makeup fjerner.

Bruger du kompakt foundation og vandfast mascara, skal du bruge andre produkter for at rense foundation og mascara af, inden du anvender produkterne fra Bioderma med micelle rensevand.


Sensibio

Sensibio er til dig, der ønsker at passe ekstra godt på din hud og til dig med sensitiv hud. Kernen i behandlingen med Bioderma Sensibio er Neurocontrol, der er en kombination af tetrapeptider og beroligende ingredienser. 

Når du anvender produkterne fra Bioderma Sensibio, forsvinder hudens træthedstegn, samt ubehag og urenheder. Huden genfinder hurtigt sin balance, når du bruger produkterne, og selv efter få dages brug kan du se forandringer. 

Fordele ved Bioderma Sensibio serien: Plejer din hud på optimal vis - Fugter din hud intensivt - Genopretter huden. 

Vælg mellem: 


Atoderm

Bioderma Atoderm er en hudplejeserie til meget tør eller atopisk hud. Atoderm plejer og behandler huden på en måde, så fugten forbliver i huden. Du kan vælge mellem: 

 • Bioderma Atoderm Shower Oil
  En lækker badeolie som renser, plejer og tilfører fugt til huden. Selvom den er en badeolie, fedter den ikke på huden, men efterlader den ren og velplejet. Efterlader huden silkeblød.
 • Bioderma Atoderm SOS Spray
  En kløestillende spray som lindrer i løbet af kun 60 sekunder og op til 6 timer. Ved brug af Atoderm SOS sprayen, reduceres trangen til at klø, samtidig med at huden opfriskes. SOS Sprayen fra Bioderma er velegnet til meget tør hud.


Photoderm 

Bioderma Photoderm er en serie af solprodukter der effektivt beskytter mod solens stråler. Du kan vælge mellem:

 • Bioderma Photoderm sol spray, spf 30
  Beskyt huden med Photoderm solsprayen fra Bioderma. Solsprayen er nem at påføre og har en mild duft. Derudover er Photoderm solspray vandafvisende, hvilket gør den velegnet til brug når du er på stranden eller ved poolen. 
 • Bioderma Photoderm bronze sol spray, spf 30
  Photoderm Bronz solspray beskytter dig mod solens skadelige stråler, samtidig med at den fremmer bruningsprocessen. Få et flot gylden farve der holder i lang tid.
 • Bioderma Photoderm solcreme med høj beskyttelse, spf 50
  Photoderm AR er en farvet solcreme til ansigtet. Den yder høj solbeskyttelse og modvirker rødme. Derudover fremmer Photoderm AR en ensartet hudtone.


Hydrabio

Bioderma Hydrabio er til dig med dehydreret tør hud. Huden udsættes dagligt for forurening, stress, kulde, varme og meget mere, og dette kan ofte resultere i tør hud. Fra Hydrabio serien finder du:


Sebium

Bioderma Sebium er udviklet specielt til unge i puberteten, hvor huden ofte bliver tykkere, fedtet og mere ujævn. Vælg mellem: 


Populære produkter fra Bioderma

De mest populære produkter fra Bioderma, her på Mecindo.dk, er:

Den effektive fugtgivende og rensende Bioderma Sensibio H20. H20 anvendes morgen og aften i ansigtet, og fungerer tilmed som makeup fjerner. 

Derudover er Bioderma Photoderm AR utroligt populær. Solcremen giver en høj solbeskyttelse samtidig med at den giver en ensartet hudtone uden rødme.

Du finder begge produkter på Mecindo.dk til nogle af Danmarks billigste priser. 


En god hudpleje med Bioderma

Huden er kroppens største organ, og derfor er det ekstra relevant at passer godt på den. Hvis huden bliver beskadiget, tør eller irriteret, har udefrakommende bakterier nemmere ved at trænge gennem huden og gøre skade. En sund, stærk og fugtig hud er mest modstandsdygtig, men kommer desværre ikke altid af sig selv. En sund og varieret kost kan gøre underværker, men med de rette hudplejeprodukter giver du huden de bedste betingelser for at opretholde sin sundhed og styrke. 

Morgen: Om natten regenererer din hud, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at rense din hud om morgenen. Ved at rense huden fjerner du døde hudceller, snavs og fedt. Huden får de bedste betingelser for at kunne ånde frit, og du undgår at huden bliver irriteret og rød. Efter rensning kan du med fordel bruge en god ansigtscreme. Vælg en creme der passer til din hudtype, alt efter om den er tør, fedtet, sensitiv eller noget fjerde.

Aften: Inden sengetid bør du igen rense huden. I løbet af dagen udsættes huden for bakterier, stress og forurening. Når du renser huden, fjernes alt dette effektivt. Slut evt. af med en natcreme der giver huden fugt og næring, så den kan regenerere sig selv om natten. 

Hele dagen: Hvis du på nogle områder af kroppen døjer ekstra meget med f.eks. tør hud, kan du i løbet af dagen påføre creme, gel eller lotion på de berørte områder.


Bioderma finder du på Mecindo.dk 

Du finder et bredt udvalg af de effektive hudplejeprodukter fra Bioderma. Giv din hud næring og pleje hver eneste dag – på den måde kan du forebygge rødme, tørhed og andet irritation, og samtidig få en sund og blød hud. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.


Læs mere Skjul