Babymad

Alt godt til en god start på livet.

viser 1 til 48 af 117 (3 sider )

Færdiglavet babymad – nemt og enkelt

Færdiglavet økologisk mad til din baby er en tillidssag, og det er selvfølgelig essentielt, at maden er produceret af rene, sunde og nærende råvarer. Hos Mecindo finder du kun økologisk babymad fra de mest anerkendte producenter – uanset om det gælder babymos, grød eller babyvenlige, sunde snacks. 

Babymos: mos er sammensat af enkle eller forskellige frugter og grønt. Sammen er de most og pureret, så det er nemt for baby at sluge. Du kan vælge mellem mos velegnet til babyer fra 4 måneder til 7 måneder. Du kan med fordel skifte mellem smagsvarianterne. På den måde vænner din baby sig til forskellige smage, og har mindre risiko for at blive kræsen. 

Babygrød: grød er mere tyktflydende end mos, og findes ikke i lige så mange varianter som mosen. 

Babykiks og snacks: til babyer fra 7+ måneder finder du også kiks og ”chips”. Smagsvarianterne er mange og er perfekte som snacks når man er på farten. En kiks eller nogle ”chips”, kan og må ikke erstatte et måltid.


Modermælkserstatning

Modermælkserstatning gives når amningen ikke fungerer af den ene eller anden grund. Derfor kan modermælkserstatning gives fra barnet er født. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at babyer ammes fuldt fra de kommer til verden, til de er 6 måneder. Fra 6 måneder og frem til 12 måneder – eller længere, ammes babyer delvist. Det samme gør sig gældende for modermælkserstatning. 


Populære produkter hos Mecindo

Selvom udvalget af mad til baby er stort her på Mecindo, er der alligevel nogle produkter der skiller sig ud. Herunder kan du se de mest populære produkter, fra de forskellige producenter af babymad. 


Køb babymad hos Mecindo.dk 

Hos Mecindo finder du et kæmpe udvalg af økologisk babymos og anden kvalitetsbabymad. Vælg dine produkter herunder og køb nemt og hurtigt mad til din baby online.  Vi leverer i løbet af blot 2-4 hverdage til døren eller til dit nærmeste posthus. 

Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.