Babymad

Alt godt til en god start på livet.

Her findes et udvalg af sund og nøje udvalgt babymad fra anerkendte mærker. Udvalget dækker alt fra modermælkserstatning til den nyfødte, til den første babymos og sunde snacks og kiks til baby. 

Al babymad her i webshoppen er økologisk og i højeste kvalitet. Når du bestiller økologisk babymad her hos Mecindo, får du lave fragtomkostninger og en lynhurtig levering i løbet af 2-4 hverdage.
Leder du efter ting som brystvortecreme og vådservietter, kan du finde dem under personlig pleje til mor&barn.

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 71 (2 sider )

Vælg markedets bedste økologiske babymad

Færdiglavet mad til din baby er en tillidssag, og det er selvfølgelig essentielt, at maden er produceret af rene, sunde og nærende råvarer. Hos Mecindo finder du kun økologisk babymad fra de mest anerkendte producenter – uanset om det gælder babymos, grød eller babyvenlige, sunde snacks. 

Prøv f.eks. den populære økologiske babymos fra Ella’s Kitchen, som er lavet af sunde og miljøvenlige ingredienser. 

Ella’s Kitchen fås i et stort udvalg af frugtmos, grøntsagsmos og hele måltider med kød eller fisk – og uanset hvad du vælger, kan du være sikker på et sundt og velsmagende måltid til din baby.

Køb babymad online

Hos Mecindo finder du et kæmpe udvalg af økologisk babymos og anden kvalitetsbabymad. Vælg dine produkter herunder og køb nemt og hurtigt mad til din baby online.  Vi leverer i løbet af blot 2-4 hverdage til døren eller til dit nærmeste posthus.

Læs mere Skjul