Vælg Kategori
Blomsterremedier Homøopati

Homøopati

viser 1 til 48 af 533 (12 sider )

Hvad er homøopati?

Homøopati er en alternativ behandlingsform som blev opfundet tilbage i 1700-tallet. Det var den tyske læge Samuel Hahnemann som efter en række forsøg, opdagede de homøopatiske muligheder inden for alternativ behandling.

Hahnemann fandt ud af, at man kunne fortynde ekstrakter af flere omgange, hvorefter det kunne frembringe de samme symptomer som det oprindelige stof kunne. I dag fortyndes homøopatiske opløsninger fra 1/10000 til 1/1000000 – nogle gange endnu højere fortyndinger. 

De homøopatiske dråber er fremstillet af udtræk fra mineraler, metaller, planter og nogle gange animalske stoffer. De forskellige udtræk fortyndes i enten vand, sprit eller laktose. 

Du kan altid se hvor mange gange et produkt er fortyndet, ved at se på betegnelserne D4, D6, D12 osv. D’et står for potenser, hvor én potens fortyndes med ni dele neutralt stof. I et sådan tilfælde vil denne opløsning kaldes D1. Hvis D1 fortyndes endnu ni gange vil det blive til D2. 

Homøopati arbejder ud fra princippet, ”lignende helbreder lignende”. 

Hvordan virker homøopati og hvad er det godt for?

I Danmark er den alternative behandlingsform, homøopati, ikke godkendt som behandlingsform. Dette skyldes bl.a. at homøopati ikke er videnskabeligt dokumenteret.

Hvordan indtages homøopatiske lægemidler?

Du kan indtage homøopatiske lægemidler på forskellige måder, da det findes i flere former. Uanset hvilken form for homøopati du vælger, skal du sørge for at tage det forskudt fra mad, drikkelse og ikke børste tænder lige før eller efter. 

Homøopati findes som:

  • Dråber – kan fortyndes i et glas vand eller dryppes direkte i munden. Undgå at blande flere forskellige dråber sammen.
  • Drikkeampuller – Rystes og suges ud hvorefter den homøopatiske væske holdes kort i munden, enden den synkes.
  • Sukkerkugler – smelter langsomt i munden for til sidst at blive sunket. 
  • Tabletter – lægges i munden hvorefter tabletten langsomt smelter. Til sidst kan det være nødvendigt at tygge det sidste af tabletten hvorefter resterne sluges. 
  • Pulver – skal lægges på tungen. Her smelter pulveret hvorefter det synkes. 

Homøopati hos Mecindo

Hos mecindo.dk finder du et stort udvalg af homøopatiske lægemidler. Vi forhandler homøopatiske lægemidler fra bl.a. Allergica, Bach, Camette, Heel, Holistica og Sanum-Kehlbeck. 

De mest populære homøopatiske lægemidler er:

Køb homøopatiske produkter på mecindo.dk

Udvalget af homøopatiske lægemidler er stort på mecindo.dk. Faktisk finder du mere end 490 produkter i kategorien, homøopati. Derfor er vi også næsten sikre på, at du kan finde det du skal bruge her. Vælg de homøopatiske lægemidler du har behov for og køb dem online i dag. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.