Urte- og plantedrikke

Lækre, naturlige forfriskninger.

Hvad er urte- og plantedrikke?

Urte- og plantedrikke er drikke baseret på ekstrakter fra nøje udvalgte urter og planter fra hele verden. Hvad de forskellige drikke bidrager til, og er gode for, varierer meget. F.eks. understøtter aloe vera din fordøjelse, mens andre er rige på både vitaminer og mineraler. Sidst, men ikke mindst, er nogle urte- og plantedrikke blot et sundere alternativ til f.eks. sodavand og sukkerholdig saft.


Alle de bedste urte- og plantedrikke

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra for dig og din krop, kan du drikke en drik baseret på urter og planter. De fleste drikke kan du drikke rene, men du kan også blande dem i din favorit smoothie. Herunder kan du blive lidt klogere på nogle af de urte- og plantedrikke som vi på mecindo.dk forhandler.

 • Birkesaft - køb det gode, naturlige birkesaft fra Sealand
  Sealand Birk Birch Tree er et helt naturligt produkt, som udtrækkes direkte fra birketræerne om foråret. Saften kommes på flasker direkte fra træet og indeholder naturlige antioxidanter, mineraler, fruktose og vitaminer. Birkesaft er friskt og uden tilsætningsstoffer og er sødet fra naturens side. Du kan få denne lækre saft med smag af f.eks. blåbær og hyld og endda én med brus, som smager forfriskende og godt. Så har du brug for en sund og forfriskende drik, så er det en god ide at drikke birkesaft
 • Køb sirup og hvedegræs og boost din sundhed
  Den lækre Pukka Elderberry Syrup er sirup med hyldebær og manuka honning samt timian og ingefær. Kom en teskefuld på din skyr for at bringe sødme og giv den evt. også et lille drys Pukka Juicy Wheat Grass, som er fyldt med mineraler og vitaminer og fremstilles af frysetørret, økologisk hvedegræsjuice.
 • Andre sunde drikke
  Pukka Aloe Vera Juice er en fiberrig, økologisk juice, som er lavet på friske Aloe Vera blade dyrket i Australien. Aloe vera er kendt for sine helbredende effekter, selvom disse ikke er videnskabeligt understøttet. Man ved dog at aloe vera indeholder polysakkarider, som er komplekse kulhydrater. Desuden er der vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer i aloe vera.

Populære urte- og plantedrikke

 • Nardos Aloe Vera drik
  Økologisk dyrket aloe vera af typen barbadensis. Saften som drikken er baseret på, er udvundet fra aloe veraens gel. Nardos aloe vera drikkens smag er frisk og sød – uden tilsat sukker. Nyd aloe vera drikken og understøt din fordøjelse på en velsmagende og naturlig måde.
 • Vita Biosa Aronia (bag-in-box)
  En fermenteret drik baseret på 19 forskellige urter og 8 forskellige mælkesyrebakterie-kulturer. Demme Vita Biosa drik er tilsat aronia, som giver en rundere og blødere smag, end Vita Biosa Original. Mælkesyrebakterier understøtter fordøjelsen og drikken giver dig en god start på dagen – hver dag.
 • Pukka Aloe Vera juice
  Pukka laver ikke kun te, hvilket denne aloe vera juice er et godt eksempel på. Juicen er fremstillet af friske blade fra aloe vera planten, dyrket i Australien og selvfølgelig økologisk. 
 • Human Gurkemeje shot
  Gurkemeje er et utroligt ofte anvendt krydderi i asiatiske retter. Gurkemeje indeholder stoffet curcumin som har antiinflammatoriske egenskaber og så virker det tilmed som en antioxidant. 

Køb urte- og plantedrikke på mecindo.dk

Hos Mecindo forhandler vi et bredt udvalg af de bedste urte- og plantedrikke. Vælg din favorit mellem mærker som bl.a. Biosa, Nardos, Pukka, Svane og Urtekram.

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.