Urte- og plantedrikke

Lækre, naturlige forfriskninger.

Urte- og plantedrikke smager fantastisk, og hos Mecindo har vi et rigtig stort udvalg af skønne, sunde drikke. Just Drink laver nogle rigtig dejlige, sunde drikke med aloe vera tilsat forskellige smage.
 Birkesaft - køb det for smagens skyld! Birkesaft fås både natural og med flere forskellige smagstilsætninger. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Birkesaft - køb det gode, naturlige birkesaft fra Sealand.

Sealand Birk Birch Tree er et helt naturligt produkt, som udtrækkes direkte fra birketræerne om foråret. Saften kommes på flasker direkte fra træet og indeholder naturlige antioxidanter, mineraler, fruktose og vitaminer.
 Birkesaft er friskt og uden tilsætningsstoffer og er sødet fra naturens side.
Du kan få denne lækre saft med smag af f.eks. blåbær og hyld og endda én med brus, som smager forfriskende og godt. Så har du brug for en sund og forfriskende drik, så er det en god ide at drikke birkesaft

Køb sirup og hvedegræs og boost din sundhed.

Den lækre Pukka Elderberry Syrup er sirup med hyldebær og manuka honning samt timian og ingefær.
Kom en teskefuld på din skyr for at bringe sødme og giv den evt. også et lille drys Pukka Juicy Wheat Grass, som er fyldt med mineraler og vitaminer og fremstilles af frysetørret, økologisk hvedegræsjuice.

Andre sunde drikke

Pukka Aloe Vera Juice er en fiberrig, økologisk juice, som er lavet på friske Aloe Vera blade dyrket i Australien. Aloe vera er kendt for sine helbredende effekter, selvom disse ikke er videnskabeligt understøttet. Man ved dog at aloe vera indeholder polysakkarider, som er komplekse kulhydrater. Desuden er der vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer i aloe vera.

Læs mere Skjul