Smoothies

Økologiske ingredienser til sunde smoothies.

Når du laver smoothies, så er det en rigtig god idé at tilsætte noget sundhed i pulverform, og derfor har vi disse fantastiske smags- og sundhedsforstærkere fra Superfruit i vort sortiment. 
Smoothies kan have en tendens til at indeholde for meget frugt og frugtsukker, og derfor er det en god idé at have nogle gode smoothie ingredienser i form af sundt pulver på lager

Læs mere
Læs mere Skjul

Lav en lækker superfood smoothie

Prøv f.eks. det lækre SuperFruit Acai pulver, det er økologisk, indeholder Omega 6 og omega 9 samt fibre. Acaipulveret består udelukkende af 100 % frysetørrede acaibær, som vokser i Amazonas regnskove. Et andet godt pulver som du kan tilsætte din superfood smoothie er macapulveret. Maca er en rodfrugt, som vokser i Andesbjergene, og som er rig på både proteiner og fibre. Smoothie ingredienser til en rigtig god superfood smoothie er ½ banan, 1 spsk. macapulver, 5 frosne jordbær, 1 dl. skyr og 2-3 dl. grønsagsjuice - alt blendes og din morgenmad i form afsunde smoothies er klar.

Lav sunde smoothies af lækre ingredienser. 

Sunde smoothies er gode måltidserstatninger, men det er vigtigt, at du tilsætter noget sundhed. Kom f.eks chlorella pulver i din næste smoothie og få masser af proteiner på en nem og hurtig måde, eller hvad med en gang barleygrass, som er et virkeligt sundt pulver fyldt med klorofyl. Blåbær- og havtornpulveret giver både smag og sundhed og masser af vitamin C. Det er forholdsvis nemt at lave lækre smoothies, og med sunde smoothie ingredienser går det som en leg at fremstille sunde smoothies hjemme i dit eget køkken.