Energibar

Effektiv energi til din træning.

viser 1 til 48 af 89 (2 sider )

Hvad er en energibar?

En energibar er en bar med indhold af ingredienser, som giver dig ekstra energi når du har brug for det. Det er primært indholdet af de mange kulhydrater, som gør at energibaren tilfører energi til kroppen. 

Hvad indeholder en energibar?

Overordnet set indeholder en energibar, som tidligere nævnt, kulhydrat. Ingredienserne kan variere meget og bestå af bl.a. nødder, kerner, frø, chokolade og olier. Du kan læse mere om de forskellige mærker og deres barer herunder, hvor du også bliver klogere på hvad de forskellige barer indeholder.


Hvilken energibar skal du vælge?

 • Nàkd Bar
  Nàkd energibarer har været på markedet i mere end 14 år. Alle deres energibarer smager fantastisk, er relativt sunde og giver dig masser af energi når du har mest brug for det. Alle Nàkd barer er fremstillet af 100% naturlige ingredienser – og så er de desuden laktose- og glutenfri. 
 • Du kan vælge mellem smagsvarianterne: Salted Caramel, Bluberry Muffin og Coffee Walnut.
 • Clif Bar
  Clif barerne blev til som en idé efter en cykeltur. Energibarerne fra Clif er økologiske og plantebaserede. Du kan vælge mellem Clif smagsvarianterne: Chocolate Chip, Chokolade mandel fudge, crunchy peanut butter, blåbær crisp og white chocolate macadamia.
 • LifeBar
  Energibarer fra LifeFood, LifeBar, fremstillets i Europa og har siden 2006 fremstillet velsmagende og økologiske energibarer. Vælg mellem varianterne: Chia Pistacienød, Blåbær Quinoa og Æble.
 • Mät Organic Bar
  Mät er økologiske og lækre energibarer af høj kvalitet. Energibarerne kan nydes af voksne såvel som børn. Prøv varianterne Banan eller Mango.


Er energibarer usunde?

Energibarer kan være usunde, hvis du spiser en uden at have behov for barens indhold af kulhydrater. Hvis du forbrænder den mængde kulhydrater som du indtager, er der ingen skade ved at spise en energibar.


Er energibar og proteinbar det samme?

Nej, en energibar er ikke det samme som en proteinbar. Hvis du vælger en proteinbar, får du en bar med højt proteinindhold. Når du spiser en proteinbar, bidrager baren til at dække dit daglige proteinbehov.

En energibar, derimod, giver dig kulhydrater og tilfører dermed mere energi til kroppen. 


Køb energibarer på mecindo.dk

Vælg pakninger af 1 eller 12 bars – uanset hvilken du vælger, er du sikret en smagfuld og lækker energibar. Hav en energibar med i madpakken, på tur eller til træning. De fleste energibarer giver mest effekt, hvis du spiser den ca. 1 time inden træning. Ellers kan du nyde energibarer som det passer dig.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.