Energibar

Effektiv energi til din træning.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Energibar

Clif energibar er en energibar til cykling og andre sportsaktiviteter. 

Prøv den aldeles fremragende Clif Bar - en højenergi bar, som er fyldt med kulhydrater, proteiner og fibre. Skal du ud at konkurrere eller performe stort på andre områder, så skal du spise din Clif energibar 1 - 3 timer, før du skal afsted. Skal du ud på f.eks. en lang vandretur eller skitur så tag en bar eller to med, de giver god energi på turen. Clif Bar er også en perfekt energibar til cykling, både på lange ture og ved konkurrencer.
Clif energibarer smager fantastisk og er fremstillet af naturlige ingredienser. Tag en bid af den lækre 'chokolade mandel fudge bar' og din mund bliver fyldt med havregryn, mandler og en lækker cremet karamel - UHM! Prøv også 'blåbær crisp'-baren, den er sød og velsmagende og - næsten - lige så god som et stykke chokolade. 

Sig High5 til din energibar

High5 energibar m. peanuts indeholder 29 gram kulhydrat, 7,1 gram fibre og 8,1 gram proteiner. High5 energibarerne er fremstillet af både simple og komplekse kulhydrater såsom frugt og kornprodukter. Den er nem at tygge og smelter ikke i varmen. Fedtet i High5 energibarer er for størstedelens vedkommende sundt fedt i form af nødder, solsikkeolie, kokosolie og f.eks. havregryn.