Energibar

Effektiv energi til din træning.

Har du brug for ekstra energi, et nemt mellemmåltid eller trænger du til noget sødt, der godt må være sundt? - så prøv en energibar. De kan erstatte et måltid i ny og næ, og de giver dig ny energi, når du performer indenfor sport og andre aktiviteter.
Her hos Mecindo fører vi energibarer fra flere gode firmaer, som alle fremstiller energibarer af højeste kvalitet. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Clif energibar er en energibar til cykling og andre sportsaktiviteter. 

Prøv den aldeles fremragende Clif Bar - en højenergi bar, som er fyldt med kulhydrater, proteiner og fibre. Skal du ud at konkurrere eller performe stort på andre områder, så skal du spise din Clif energibar 1 - 3 timer, før du skal afsted. Skal du ud på f.eks. en lang vandretur eller skitur så tag en bar eller to med, de giver god energi på turen. Clif Bar er også en perfekt energibar til cykling, både på lange ture og ved konkurrencer.
Clif energibarer smager fantastisk og er fremstillet af naturlige ingredienser. Tag en bid af den lækre 'chokolade mandel fudge bar' og din mund bliver fyldt med havregryn, mandler og en lækker cremet karamel - UHM! Prøv også 'blåbær crisp'-baren, den er sød og velsmagende og - næsten - lige så god som et stykke chokolade. 

Sig Cliff til din energibar

Clif Bar Crunchy Peanut Butter indeholder 40 gram kulhydrat, 4 gram fibre og 11 gram proteiner. Cliff Bar energibarerne er fremstillet af både simple og komplekse kulhydrater såsom frugt og kornprodukter. Den er nem at tygge og smelter ikke i varmen. Fedtet i Cliff Bar energibarer er for størstedelens vedkommende sundt fedt i form af nødder, solsikkeolie, kokosolie og f.eks. havregryn.

Læs mere Skjul