Albuebind

Til albueskader og tennisalbue.

Hvis du har problemer med albue, overarm eller nakke, så kan et albuebind eller en albuestøtte være en god hjælp. Det kan lyde underligt, at en albuestøtte kan hjælpe på nakken, men det er rent faktisk tilfældet. Har du ondt, så skulle du prøve en Futuro Sport Tennis albuestøtte, som sættes fast på armen lige under albuen og løfter og lindrer - også i skulder og nakke. Et albuebind er et godt bind at tage på, hvis du har albueproblemer og trænger til ekstra støtte for f.eks. at kunne passe dit arbejde uden smerter. 


Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)

Albuebind

Brug et albuebind, der støtter og lindrer

Et støttebind til albue som f.eks. Futuro Comfort Lift albuestøtte følger armens naturlige form og er behageligt at have på. Futuro Comfort Lift albuestøtte kan du have på under dit daglige tøj, og det er tyndt og diskret, men giver dig den støtte, du har brug for. Dette albuebind kan bruges på både højre og venstre arm og er fremstillet i et behageligt, strækbart materiale. Du kan bruge dette albuebind, hvis du føler, at du har brug for støtte i det daglige. Det giver samtidig en dejlig varme og er fremstillet i et materiale, der tåler håndvask. 

Effektivt og smalt.

De smalle albuebind som Futuro Sport Tennis Albuestøtte og Futuro Sport Custom Dial Tennis albuestrop støtter din arm. Selvom de bare ser ud som smalle stropper, så kan de lægge pres der, hvor muskler og sener er overanstrengte. Disse albuebind aflaster dine muskelspændinger, og hvis du vælger den justerbare albuestrop, kan du lægge trykket endnu mere nøjagtigt.