Vælg Kategori

Hårpleje til mænd

Hvad er god hårpleje til mænd?

Vi vasker alle hår, men vidste du, at det ikke er helt ligegyldigt hvilken shampoo du anvender og hvor ofte du vasker? Nogle har en meget sart hårbund, og derfor er der nogle shampooer der er bedre end andre. 

Hårpleje består ikke kun af de hårplejeprodukter du anvender – faktisk siger dit hår også meget om hvordan du både spiser og hvor aktiv du er. Det kan du læse meget mere om her på siden, og blive klogere på hvordan du får det bedste frem i dit hår.


Hvor er hårpleje nødvendigt?

Hårpleje er nødvendigt for at fjerne skidt og snavs, døde hudceller fra hårbunden, overskydende fedt og bakterier. Desuden kan stylingprodukter også hobe sig op, og derfor er det vigtigt at du fjerner disse så hovedbunden ikke bliver irriteret og klør.

Ved at pleje dit hår vil du opleve at det både ser og bliver sundere. Et stærkt og kraftigt hår kommer af en god pleje, og til dette finder du mange produkter på mecindo.dk.

Mange mænd oplever hårtab – nogle før end andre. Dette kan skyldes mange ting, men er ofte bestemt ud fra de gener manden har. Dog er der nogle ting der kan bremse hårtabet. 


Hårtab hos mænd

Er du begyndt at tabe håret? Som sagt er det oftest arveligt betinget, men i nogle tilfælde kan det også være på baggrund af en stofskiftesygdom, eller fysisk/psykisk sygdom. I andre tilfælde kan skæleksem og psoriasis også resultere i hårtab hos mænd.

Et almindeligt hårtab og skaldethed er ret så meget udbredt hos mænd. Faktisk lider 20% af mænd i 20års alderen af hårtab, mens omkring 40% af de 40-årige lider af hårtab. 

På mecindo.dk finder du flere produkter der kan stoppe hårtab. Et af de mest populære produkter mod hårtab er Regaine Forte med indholdsstoffet minoxidil. Regaine Forte stimulerer blodtilførslen og kan få lukkede hårsække til at åbne sig igen. Minoxidil er desuden klinisk dokumenteret til at stoppe arveligt hårtab.


Tyndt hår hos mænd

Hvis du er begyndt at få tyndt hår, er der heldigvis noget du kan gøre for igen at få et stærkere og tykkere hår. Det tynde hår kan bl.a. skyldes stress, sygdom eller dårlig kost / mangel på vitaminer og mineraler.

Derfor er det også vigtigt at du finder årsagen til problemet, inden du begynder at behandle det.

Vitaminer og mineraler der bidrager til et normalt hår er:


Skæl i håret

Skæl menes at være forbundet med en overvækst af en svamp der almindeligvis findes på huden og hovedbunden, kaldet Malassezia (tidligere kaldet Pityrosporum ovale).

Hvis du har fået skæl og gerne vil af med det, er der forskellige produkter du kan bruge. Ingredienserne er forskellige, men til fælles har de, at de modvirker og behandler skæl i hovedbunden. Nogle af de mest populære anti-skæl shampooer på mecindo.dk er: 

 • Innopoo Tjæreshampoo mod skæl
  Indeholder både zinkpyrithion og naturlig tjære, der effektivt behandler skæl. Shampooen er ph-neutral og fri for tjærelugt. 

 • Cutrin BIO+ Active Anti-Dandruff Shampoo
  Shampooen regulerer fedtdannelsen I hovedbunden, og fjerner skæl, irritation og kløe. 

 • Juhldal Skælshampoo No 3
  Indeholder bromelin som er et enzymkompleks, der skånsomt fjerner skæl og døde hudceller fra hovedbunden. Udover at fjerne skæl, genopretter shampooen hudens naturlige fugtbalance. 

 • Australian Bodycare Scalp Cure
  Indeholder den australske tea tree oil, der bade er effektiv mod skæl, plejer hovedbunden og bidrager til en sund og fugtig hovedbund. 

Skægpleje

Har du skæg der er længere end stubbe, kan det være en meget god idé at pleje dette også. Især hvis du ofte oplever at skægget klør og at det skæller. Når skægget når en vis længde, får huden under skægget svært ved at ånde. Derudover holder skægget på fugt og bakterier.

Brug en god skægshampoo der både plejer skægget, men også huden under skægget. Prøv f.eks. Bulldog Original 2-i-1 Beard Wash der effektivt fjerner døde hudceller, snavs og efterlader skægget blødt og rent. RAW Naturals Storm Proof Beard Balm både plejer og styler skægget. Det masseres ind i skægget hvorefter korte hår holdes inde, samtidig med at huden under skægget tilføres fugt.


Hårprodukter til mænd

En god shampoo er det første skridt til et sundere hår og hovedbund. Gå på opdagelse i hårplejeprodukter til mænd fra mærker som Derma, John Masters, Nuxe, Beaute Pacifique og Ecooking.

Nogle af shampooerne fungerer både som hår- og kropssæbe. Hvis du vælger sådan et produkt, kan du nøjes med én shampoo i badet. Èt af produkterne der både kan bruges til hår og krop er Derma Man Shower Gel – Body, Face and Hair. Sæben tilfører masser af fugt og renser effektivt hud og hår for snavs og døde hudceller. 

John Masters Honey & Hibiscus Shampoo genopbygger skadet går og bevarer en sund hovedhund. Derudover styrkes håret ved hver eneste vask.


Køb hårplejeprodukter til mænd på mecindo.dk

På mecindo.dk finder du mange plejeprodukter, stylingprodukter og vitaminer og mineraler der bidrager til et sundere og stærkere hår. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder plejeprodukter fra bl.a. Nuxe, Beaute Pacifique og John Masters. Desuden finder du den effektive håndkøbsmedicin mod hårtab, Regaine Forte. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice