Vælg Kategori

Skintonic

Hvad er skintonic?

Skintonic er et rigtigt populært hudplejeprodukt, men gennem årene har brugen af skintonic og ingredienserne deri, ændret sig markant. Hvor skintonic før indeholdt alkohol i store mængder, er det i dag reduceret i mere eller mindre alle produkterne. Det skyldes, at alkohol fjerner hudens yderste fedtlag der fungerer som en beskyttende hinde. Når fedtet fjernes, bliver huden tør, sensitiv og meget følsom. 

Små mængder alkohol kan sagtens bidrage til en sundere hud, men anbefales ikke til personer der er i medicinsk behandling af akne. 

I dag stabiliserer en skintonic hudens pH-værdi samt fjerner ophobet kalk fra bad og ansigtsvask. Læs mere om hvordan du kan bruge en skintonic og hvad den præcist gør herunder.


Hvad gør skintonic?

En skintonic bruges efter ansigtsvask og rens. Når du vasker ansigtet med vand fra hanen, kan det ikke undgås at der kommer kalk på huden. Kalken kan tilstoppe hudens porer og resulterer i tør, uren og irriteret hud. Ved brug af en skintonic opløses kalken og huden kan ånde frit. Derudover fjernes sæberester og du får en hud der er ekstra modtagelig overfor ansigtscremer, samt en flottere makeup da huden er jævn og ren. 


Vælg den rigtige skintonic

Det er ikke alle der behøver at bruge en skintonic, medmindre du lider af hudproblemer. Tør, uren eller kløende hud kan med fordel plejes med en effektiv skintonic. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge en skintonic selvom du ikke decideret lider af hudproblemer.

  • Har du fedtet og uren hud, er f.eks. Eucerin DermoPurifyer Oil Control Toner det rette valg for dig. Tonicen indeholder bl.a. mælkesyre der åbner og renser porerne, så urenheder ikke opstår. Den kan bruges både morgen og aften.
  • Er din hud rød og let uren? Derma Eco Woman Skintonic fjerner rester af døde hudceller og snavs, og efterlader huden blød og smidig. Desuden reduceres rødme.
  • Til tør og normal hud kan du bruge Lavera Gentle Facial Tonic, der med sit indhold af økologisk mandelekstrakt, nærer huden og beskytter den effektivt mod ydre påvirkninger.
  • Tør og irriteret hud kræver helt særlig pleje, hvilket den får med Beaute Pacifique’s Skintonic. Tonicen er alkoholfri, fugtgivende, kølende og efterlader huden frisk og smuk.

Skal skintonic vaskes af?

Nej! Når du bruger en skintonic, fjernes kalkrester og andet snavs. Hvis du vælger at vaske skintonicen af, tilfører du kalkrester til huden og dens porer igen, og så er du lige vidt.

Påfør din skintonic på en vatrondel og tør ansigtet af. Lad overskydende skintonic trænge ind i huden, inden du påfører en ansigtscreme.

For at få den optimale effekt af din skintonic, kan du følge vores lille skintonic guide herunder:

  • Vask dit ansigt med vand, og brug gerne et renseprodukt. Til ansigtet kan du vælge mellem mange forskellige renseprodukter, og det er vigtigt at du vælger et produkt der passer til din hudtype. Sørg for at vaske ansigtet grundigt med rent vand efterfølgende.
  • Tør dit ansigt ved at duppe med et håndklæde eller en vaskeklud. Påfør skintonic på en vatrondel, og rens hele ansigtet. Lad ansigtet tørre og skintonicen trække ind eller fordampe. 
  • Som afslutning skal du smøre ansigtet ind i en god, effektiv og plejende ansigtscreme. Igen er det vigtigt, at du vælger en creme der passer til dig og din hudtype. 

Køb skintonic på mecindo.dk

Find og køb din skintonic her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder skintonic fra mærker som Annemarie Börlind, Avene, Weleda, Beaute Pacifique, Derma, La Roche-Posay, Lavera og mange mange flere. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice