Tandbørster

Renser & fjerner plak

viser 1 til 48 af 77 (2 sider )

Tandbørstning skal gå som en leg

Når dine børn skal have børstet tænder, skal de helst synes, det er sjovt, og de søde tandbørster fra Jack N Jill hjælper med at gøre tandbørstning til en leg. De små tandbørster har alle et dyr som logo og er desuden nemme at holde om, da skaftet er ergonomisk. Også børnetandbørsterne fra Humble Brush er ergonomiske og desuden bionedbrydelige. 

Oral b tandbørster

Er du en af dem, der foretrækker en elektrisk tandbørste, så kan du hos Mecindo købe oral b tandbørstehoveder til din tandbørste. En elektrisk tandbørste børster dine tænder med en roterende bevægelse, hvilket jo er den måde, vi bør børste vores tænder på. Det lille børstehoved kommer nemt ind i alle mellemrum og fordybninger, så det kan absolut anbefales at gå over til at bruge en elektrisk tandbørste, hvis du ikke allerede bruger sådan en.

Lækre bambus tandbørster

Bambus tandbørsterne fra svenske Humble Brush er til dig, der gerne vil passe på naturen. Skaftet på bambus tandbørsten fra Humble Brush er fremstillet i 100% nedbrydeligt materiale, og børsterne er fremstillet i nylon, som også er bionedbrydeligt. Selve indpakningen er fremstillet i 100% vegetabilske genbrugsmaterialer. Så bambus tandbørsten er så sandelig, hvad man kan kalde en økologisk tandbørste .