Vælg Kategori
Allergi Piller Øjendråber mod allergi

Allergi Piller

Allergi piller til allergi og høfeber.

Piller, Tabletter og Kapsler mod Allergi og Høfeber

Antihistaminer er stoffer, der nedbryder de histaminer, som kroppen frigiver i løbet af den allergiske reaktion. Histaminerne forårsager hævelse, rødme, kløe og tilstoppede slimhinder, så cetirizin er det oplagte middel mod de mest almindelige reaktioner på allergi og høfeber.

En del af de behandlingsformer, der er udviklet til at bekæmpe allergi og høfeber er relativt invasive for de fleste mennesker, fordi det f.eks. er besværligt og tidskrævende at bruge næsesprays flere gange om dagen, eller at skulle dryppe sine øjne, så de bliver synligt irriterede. Derfor kan piller, tabletter og kapsler være en oplagt løsning på allergi-problemet, fordi de er nemme at indtage og skånsomme i forhold til din daglige rutine.

Det mest anvendte middel mod allergi og høfeber kaldes cetirizin og fås bl.a. i en række forskellige kapsler og tabletter. Benadryl One a Day og generisk Cetirizin mod Allergi er to af vores mest populære allergimidler, der begge indeholder antihistaminer. Antihistaminer er stoffer, der nedbryder de histaminer, som kroppen frigiver i løbet af den allergiske reaktion. Histaminerne forårsager hævelse, rødme, kløe og tilstoppede slimhinder, så cetirizin er det oplagte middel mod de mest almindelige reaktioner på allergi og høfeber.

Loratidin mod allergi er et andet middel med antihistaminer. Ligesom Cetirizin kan det også fås i en generisk udgave, der er billig, men mindst ligeså effektiv som de produkter, der har et dyrt marketingbudget bag sig.