Boswellia

Ayurvedisk harpiks

Boswellia som kosttilskud finder du her. Boswellia er harpiks der tappes fra Boswellia Serrata træerne, og har i mange år været brugt af lokalbefolkningen i Asien og Afrika som naturmedicin. Læs mere om boswellia her, og køb dit kosttilskud allerede i dag.

Hvad er boswellia serrata?

Boswellia er harpiks fra Boswellia Serrata træet der vokser i bl.a. Asien og Afrika. I disse områder har de lokale gjort brug af boswellia som naturmedicin mod inflammation og meget andet. Boswellia harpikset tappes fra træerne og pulveriseres hvorefter de anvendes i bl.a. kosttilskud. I Danmark findes der ingen godkendte anprisninger for boswellia, og det er derfor meget forskelligt hvilken grund der er til at folk vælger at anvende produktet. 

Boswellia som kosttilskud

Boswellia er populært i kosttilskud, og her på mecindo.dk finder du flere boswellia kosttilskud i form af kapsler og tabletter. Mange af boswellia kosttilskuddene indeholder også ingefær, der er kendt for sine naturlige egenskaber mod smerter i led.

Du bestemmer dog helt selv, om du ønsker et boswellia-kosttilskud udelukkende bestående af boswellia, eller som kombination af både boswellia og ingefær. 

 

Hvad er boswellia godt for?

Der er i 2019 ingen understøttende og godkendte beviser for, hvad boswellia er godt for. Dette påvirker dog ikke, at mange anvender kosttilskuddet som en del af behandlingen af smerter i led. Du bør altid følge din læges anbefalinger, men du kan sagtens tage boswellia som supplement til medicinen. 

Boswellia anvendes af mange i forbindelse med autoimmune sygdomme, men igen – der er intet videnskabeligt belæg for, at boswellia har en virkning på dette.

Man mener desuden, at boswellia kan hæmme et enzym som udløser inflammation. Der er også foretaget flere små forsøg med boswellia. Et forsøg med 175 personer med gigt viste, at boswellia havde en positiv effekt på 58 % af personerne. 

Er du stadig i tvivl om boswellia er noget for dig, så se disse punkter, som beskriver hvad boswellia kan være godt for:

  • Normale led
  • En normal fordøjelse
  • Et normalt kolesterolniveau

 

Boswellia bivirkninger

Hvis du er i behandling og får antiinflammatorisk medicin, bør du tale med din læge inden du tager boswellia. Boswellia kan i nogle tilfælde påvirke medicinens virkning, hvilket ikke er optimalt.

Derudover kan boswellia give bivirkninger som:

  • Kvalme
  • Diarré
  • Udslæt

Oplever du bivirkninger skal du stoppe brugen af boswellia. Indtag gerne dit boswellia kosttilskud i forbindelse med et måltid – ikke på tom mave. 

 

Køb Boswellia på Mecindo

På mecindo.dk finder du boswellia kosttilskud fra henholdsvis Pukka, Natur Drogeriet, Glyc og Camette. Døjer du med gigt eller andre led problemer, så prøv boswellia – måske det har en positiv virkning på dig.

Det mest populære boswellia kosttilskud er Natur-Drogeriet Boswellia, som indeholder 1200 mg boswellia gummiharpiks pr. daglige dosis (2 kapsler). 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene. 

 

Læs mere Skjul