Boswellia

Ayurvedisk harpiks

Hvad er boswellia serrata?

Boswellia er harpiks fra Boswellia Serrata træet der vokser i bl.a. Asien og Afrika. Boswellia harpikset tappes fra træerne og pulveriseres hvorefter de anvendes i bl.a. kosttilskud. I Danmark findes der ingen godkendte anprisninger for boswellia, og det er derfor meget forskelligt hvilken grund der er til at folk vælger at anvende produktet. 

Boswellia som kosttilskud

Boswellia er populært i kosttilskud, og her på mecindo.dk finder du flere boswellia kosttilskud i form af kapsler og tabletter. Mange af boswellia kosttilskuddene indeholder også ingefær.

Du bestemmer dog helt selv, om du ønsker et boswellia-kosttilskud udelukkende bestående af boswellia, eller som kombination af både boswellia og ingefær. 

Køb Boswellia på Mecindo

På mecindo.dk finder du boswellia kosttilskud fra henholdsvis Pukka, Natur Drogeriet, Glyc og Camette. 

Det mest populære boswellia kosttilskud er Natur-Drogeriet Boswellia, som indeholder 1200 mg boswellia gummiharpiks pr. daglige dosis (2 kapsler). 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.