Boswellia

Ayurvedisk harpiks

Boswellia som kosttilskud finder du her. Boswellia er harpiks der tappes fra Boswellia Serrata træerne, og har i mange år været brugt af lokalbefolkningen i Asien og Afrika som naturmedicin. Læs mere om boswellia her, og køb dit kosttilskud allerede i dag.

Hvad er boswellia?

Boswellia er harpiks fra Boswellia Serrata træet der vokser i bl.a. Asien og Afrika. I disse områder har de lokale gjort brug af boswellia som naturmedicin mod inflammation og meget andet. Boswellia harpikset tappes fra træerne og pulveriseres hvorefter de anvendes i bl.a. kosttilskud. I Danmark findes der ingen godkendte anprisninger for boswellia, og det er derfor meget forskelligt hvilken grund der er til at folk vælger at anvende produktet. 

Boswellia kosttilskud

Boswellia er populært i kosttilskud, og her på mecindo.dk finder du flere boswellia kosttilskud i form af kapsler og tabletter. Mange af boswellia kosttilskuddene indeholder også ingefær, der er kendt for sine naturlige egenskaber mod smerter i led.

Hvad er boswellia godt for?

Der er i 2019 ingen understøttende og godkendte beviser for, hvad boswellia er godt for. Dette påvirker dog ikke, at mange anvender kosttilskuddet som en del af behandlingen af smerter i led.

Boswellia bivirkninger

Hvis du er i behandling og får antiinflammatorisk medicin, bør du tale med din læge inden du tager boswellia. Boswellia kan i nogle tilfælde påvirke medicinens virkning, hvilket ikke er optimalt.
Derudover kan boswellia give bivirkninger som:

  • Kvalme
  • Diarré
  • Udslæt

Køb Boswellia på Mecindo

På mecindo.dk finder du boswellia kosttilskud fra henholdsvis Pukka, Natur Drogeriet, Glyc og Camette. Produkterne er af høj kvalitet og bestiller du i dag, kan du allerede have dine varer inden for 2-4 hverdage.
Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.

Læs mere Skjul