Vælg Kategori

Plantemælk

Lækre alternativer til mælk og fløde.

Hos Mecindo kan du købe et stort udvalg af plantemælk fra Provamel - mandelmælk, sojamælk og havremælk f.eks., og når du køber disse produkter får du

  • Produkter som er fri for pesticider
  • Produkter som er uden farvestoffer.
  • Produkter som er dyrket med respekt for naturen
  • Produkter som er laktosefri
  • Produkter som er veganske

Plantedrikke er et naturligt alternativ til mælk.

Vi fører et stort udvalg af alternativ mælk, både med og uden tilsatte smagsstoffer. Prøv f.eks. Provamel mandelmælk eller sojamælk eller hvad med en ris-kokos drik, en havredrik eller en speltdrik?

Kalcium i plantedrikke?

Du skal ikke være bekymret for ikke at få nok protein, hvis du ikke drikker komælk. Køb f.eks Provamel Sojadrik Plus Blå, som giver dig lige så meget kalcium som almindelig komælk. Du kan også drikke nogle af nøddedrikkene, hvis du ønsker at øge dit kalcium indtag - så drik trygt de skønne drikke, som f.eksmandelmælk eller nøddedrikke fremstillet af macadamia og cashewnødder. 

Alternativ mælk med smag

Der er tilsat forskellige smage i nogle af vores drikke. Den utrolig lækre Ris-kokos-ananas-drik er både sund og forfriskende og vi har også lækre kakaodrikke.  Den gode Clearspring Kokosmælk kan du bruge i madlavning, f.eks. som et alternativ til fløde eller som en base i lækre asiatiske wok-retter.