Bipollen

Naturens egen vitaminpille.

Bipollen anses på grund af sit afbalancerede indhold af næringsstoffer, aminosyrer og enzymer for at være en af verdens mest komplette former for superfood.
Koncentrationen af det næringsmæssige indhold ibipollen er så højt, at det kun skal indtages i små mængder. Bipollen kaldes derfor også naturens egen mulitivitaminpille.

Pollen er den spore, som bierne henter i blomsterne, inden det bliver lavet til honning. Det er her fra, at bierne selv henter en stor del af deres ernæring, og der er derfor tale om et naturprodukt, der har et højt indhold af proteiner, fibre og mange livsvigtige vitaminer. Pollen er desuden en helt naturlig kilde til energi - naturligvis uden tilsat sukker.

Læs mere
Læs mere Skjul

Stort udvalg af bipollen hos Mecindo.

Bipollen pulver fås i et stort udvalg hos Mecindo.
Superfruit Bipollen pulver er fremstillet af økologisk pollen fra Nordeuropa. Smagen i det nordeuropæiskebipollen pulver er noget mildere end fx den spanske. Det indsamlede bipollen tørres ved lav temperatur, sorteres og kontrolleres, inden det pakkes. 
Dit færdige pulver kan du med fordel nyde i en smoothie, på din morgenmad eller i din müsli.

BodyMe Bipollen pulver kommer fra den spanske region, hvor der produceres meget pollen. Smagen herfra er noget mere karakteristisk. Alle produkter fra helsekostfirmaet BodyMe er velegnede til både vegetarer og veganere, ligesom BodyMe's produkter lever op til de strikse EU-regler omkring økologi.

Det anbefales at indtage 1-2 teskefulde (ca. 5-10 gram) bipollen pulver per dag. Men dosis kan efter behov gradvis øges til 1-2 spiseskefulde per dag.
Uanset hvilket superfood-produkt fra Mecindo du vælger, kan du være sikker på, at det hjælper dig med at holde dig, dit humør og din krop på toppen!