Håndledsstøtte

Til skader/smerter i håndledet.

Læs mere Skjul

Viser 1 til 14

Håndledsstøtte

Håndledsstøtte om natten

Måske har du mest behov for støtte om natten for at kunne få en god og stabil søvn, som er så vigtig for at kunne trives om dagen. Med en håndstabilisator fra Futuro kan din hånd falde til ro, da håndledsskinnen støtter hånden og samtidig giver varme.

Håndledsbind og støtte i dagtimerne

Måske har du brug for decideret støtte til dit håndled i løbet af dagen, i så fald har du brug for et støttebind til håndled, som Mecindo forhandler. Et støttebind til håndled justeres ved hjælp af velcrolukning, der gør det nemt at få bindet af og på, når du f.eks. vasker hænder og ikke vil have håndledsbindet vådt. En Futuro Omviklingsstøtte er et godt håndledsbind, der vil afhjælpe dine smerter og give dig den støtte, du har brug for. Du kan også vælge et bind til håndledsstøtte med en loop omkring tommelfingeren. Det kan for nogle giver mere stabilitet og komfort.

Ekstra håndledsstøtte

Har du brug for et håndledsbind med endnu mere støtte, så kan du vælge en Futuro Custom Dial håndledsstøtte, som kan tilpasses din hånd og giver optimal støtte, når du bruger hånden i løbet af dagen. Denne håndledsstøtte skal købes til enten venstre eller højre hånd og er en fantastisk hjælp til svage håndled.