Ankelstøtte

Støtte til din ankel

En af de mest hyppige skader der ses, er ankel forstuvninger. En skade på det ydre ankel ledbånd (laterale) er den mest almindelige skade der ses. Ankel forstuvninger og andre skader opstår ved pludselige og kraftige bevægelser, som svækker ankel ledbåndet og fører til skade.
En forvredet eller skadet ankel skal derfor holdes i ro, men det kan være svært. Ved at bære en god en ankelstøtte eller ankelbind kan skaden blive tydeligt reduceret og genoptræningsperioden forkortet. Det er derfor vigtigt at give anklen ekstra støtte hvis den er skadet, for at modvirke at den bliver yderligere skadet.


Viser 1 til 15 af 15 (1 sider)

Ankelstøtte

Når skaden er sket

Du kender det – du rejser dig, vender dig uheldigt om eller forvrider din ankel under en løbetur eller skader din ankel til håndbold. Og det gør ondt som bare pokker! Det handler derfor om at give din ankel den bedste støtte og forebygge yderligere skade, når den først er sket. Ankelstøtter og ankelbind modvirker ømhed og hævelser og de giver støtte og lindring ved ankelskader og ledbåndsskader.

Forebyggelse

Forebyggelse er vigtigt. Det er også vigtigt at ankelstøtten eller støttebindet er korrekt anvendt og sidder som det skal på anklen, da netop dette kan reducere ny skade. Et ankelbind og ankelstøtte kan også bruges under træningen for at forebygge og forhindre at der sker yderligere skader.

Bredt udvalgt

Hos apotek Mecindo kan du også finde ankelstøtte til børn. Futuros produkter findes i str. S, M, L. Str. S svarer til 35-38 og kan derfor også benyttes som ankelstøtte til børn. Hos dit online Apotek Mecindo kan du finde ankelstøtte i elastik og ankelbind der er udført i blødt materiale, som giver komfort. De er behagelige at have på og yder den nødvendige støtte, mens det stadig tillader foden bevægelse.