Mærker

Fnat

Effektiv behandling af Fnat

Fnat er kløende hudlidelse forårsaget af fnatmider. Fnat udslæt ses oftest i ansigtet, på hænder og i hovedbunden. Fnat opfattes af nogle som en pinlig lidelse, som de færreste ønsker at skilte med. Heldigvis findes der håndkøbsmedicin mod fnat, der gør dig i stand til at behandle dig selv derhjemme.

Behandling af fnat er simpel. Hos Mecindo fører vi Fnat creme. Lyclear Cremen indeholder det aktive ingrediens Permerthrin, som også findes i Nix Creme og giver derfor den samme, effektive behandling af fnat til en mere overkommelig pris.

Den samme creme bruges til behandling af fladlus. Fladlus er små lus, der ynder at leve i kønsbehåringen, men også kan ses i brystbehåring og under armene.


Viser 1 til 1

Fnat

Hvilke behandlinger findes der mod fnat?

Normalt behandles fnat og fladlus med medikamenter der indeholder stoffet permethrin.
Hos Mecindo.dk fører vi derfor følgende produkt, som vi anbefaler mod fladlus og fnat:

    • Fnat creme, der indeholder den aktive ingrediens permethrin. Lyclear Cremen indeholder den samme aktive ingrediens som Nix Creme, og giver derfor den samme, effektive behandling af fladlus og fnat - Lyclear Creme er bare billigere.

I Danmark er Lyclear relativt ukendt, da produktet ikke kan købes på de almindelige apoteker i landet – derfor anvender de fleste personer Nix Creme. Forskellen på de to produkter er dog udelukkende den langt lavere pris på Lyclear Creme, idet begge behandlinger indeholder den samme aktive ingrediens.

Du bør læse vejledningen grundigt, før anvendelse af produktet.

Det er ikke en god ide at behandle sine øjenlåg eller øjenbryn selv, fordi disse områder befinder sig så tæt på det sarte væv i øjet. Hvis du er inficeret i disse områder, bør du derfor søge behandling af en læge.