Håndpleje

Pleje imod tørre hænder

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Håndpleje

Håndpleje er godt for både hænder og hoved

Brug en dag eller to om ugen til at være ekstra god ved dine hænder. Køb en scrub, der kan fjerne de døde hudceller og få gang i blodcirkulationen, eller lav et håndbad med en blødgørende sæbe i. Håndpleje er forkælelse for både hænder og hoved, for når du plejer dine hænder, plejer du egentlig hele kroppen, fordi du giver dig selv både tid og ro. 

God håndpleje modvirker aldring

Indimellem kan det være godt, at du giver dine hænder en håndmaske, som både plejer og fugter huden - det er god manicure til hjemmebrug og er med til at udsætte aldringen af huden på hænderne. Når dine hænder er tørre efter scrub eller maske, så skal du bruge en neglerodsolie eller en neglerodscreme, og det er også en god idé at bruge en neglerodsskubber til at skubbe neglebånd væk fra neglen med. Slut din håndpleje af med en god håndcreme, der både plejer og styrker.

God manicure hele livet

Med alderen forandrer kvaliteten af huden sig, og overhuden bliver tyndere og dårligere til at producere de fedtstoffer, der holder huden spændstig. Både sol, vind og vejr er hård mod huden på hænderne, da de jo hele tiden er udsat for vejrliget. Men du kan selv gøre en hel del for at undgå at din hud udtørrer ved at pleje dine hænder hele livet.