Vælg Kategori

Laktosefri madvarer

viser 1 til 48 af 87 (2 sider )

 

Hvorfor spise laktosefrit?

 

Laktose er det sukker, som findes naturligt i mælk, og som giver mælken den lidt sødlige smag. Laktoseintolerans er en tilstand, som opstår, fordi kroppen producerer for lidt af enzymet laktase, som kroppen har brug for for at nedbryde laktose.
Laktoseintolerans giver diarré, oppustethed og mavesmerter, og har du disse symptomer, skal du til lægen for at få konstanteret, om du har laktoseintolerans. Husk også på, at mælkeallergi er en helt anden sygdom, ved mælkeallergi skal mælkeprodukter udelukkes fra kosten - har man laktoseintolerans, kan man tåle lidt mælk og ost. 

 

Laktosefri mælk og andre laktosefri produkter

 

Hvis det er laktosefri mælk, du er på udkig efter, så finder du et stort udvalg hos Mecindo - mandelmælk, soyamælk, rismælk osv. De laktosefri mælkeprodukter fås også med smagstilsætning og i portionsstørrelser, sådan at du kan bruge dem som et nemt mellemmåltid, du lige kan have i tasken. 
Laktosefri chokolade,proteinpulver uden laktose, snack- og proteinbarer, laktosefri bagemiks etc. Alt dette og meget mere finder du i vores online helsekostbutik. 

 

Handel online og gør hverdagen lettere

 

Kig dig omkring i vores store udvalg af diæt madvarer og meget andet helsekost, og put de produkter, som du mangler, i din indkøbskurv. Det er nemt og bekvemt at kunne sætte sig derhjemme i sofaen, og gå på indkøb samtidig, og det sparer desuden en masse tid.
Når du har afgivet din ordre, så pakker og sender vi den lynhurtigt, og så er det blot et spørgsmål om at vente tålmodigt i 2 til 4 hverdage, så bliver dine indkøb leveret lige til døren. Udover at være laktosefri, er mange af dem også økologiske og/eller Fairtrade, og oplever du problemer med nogen varer, så henvend dig trygt til kundeservice, der vil hjælpe dig med at løse dine problemer.