Laktosefri diæt

Har du mistanke om, at du lider af laktoseintolerans, så kan det være en idé at skære mælkeprodukter ud af kosten i et stykke tid, for at se om du får det bedre. Med det store udvalg af laktosefri produkter, som du finder på Mecindos hjemmeside, er det nemt: laktosefri mælk, laktosefri chokolade, og andre spændende produkter gør, at du kan leve næsten som før, selvom du ikke skal have laktose.
Ikke alle, der spiser laktosefrit, har laktoseintolerans men ønsker at bruge produkter uden laktose af andre årsager. Lige meget hvad din grund er til at købe laktosefri produkter, så er du velkommen her hos Mecindo.dk

Læs mere
Læs mere Skjul

Hvorfor spise laktosefrit?

Laktose er det sukker, som findes naturligt i mælk, og som giver mælken den lidt sødlige smag. Laktoseintolerans er en tilstand, som opstår, fordi kroppen producerer for lidt af enzymet laktase, som kroppen har brug for for at nedbryde laktose.
Laktoseintolerans giver diarré, oppustethed og mavesmerter, og har du disse symptomer, skal du til lægen for at få konstanteret, om du har laktoseintolerans. Husk også på, at mælkeallergi er en helt anden sygdom, ved mælkeallergi skal mælkeprodukter udelukkes fra kosten - har man laktoseintolerans, kan man tåle lidt mælk og ost. 

Laktosefri mælk og andre laktosefri produkter

Hvis det er laktosefri mælk, du er på udkig efter, så finder du et stort udvalg hos Mecindo - mandelmælk, soyamælk, rismælk osv. De laktosefri mælkeprodukter fås også med smagstilsætning og i portionsstørrelser, sådan at du kan bruge dem som et nemt mellemmåltid, du lige kan have i tasken. 
Laktosefri chokolade,proteinpulver uden laktose, snack- og proteinbarer, laktosefri bagemiks etc. Alt dette og meget mere finder du i vores online helsekostbutik. 

Handl online og gør hverdagen lettere

Kig dig omkring i vores store udvalg af diæt madvarer og meget andet helsekost, og put de produkter, som du mangler, i din indkøbskurv. Det er nemt og bekvemt at kunne sætte sig derhjemme i sofaen, og gå på indkøb samtidig, og det sparer desuden en masse tid.
Når du har afgivet din ordre, så pakker og sender vi den lynhurtigt, og så er det blot et spørgsmål om at vente tålmodigt i 2 til 4 hverdage, så bliver dine indkøb leveret lige til døren. Udover at være laktosefri, er mange af dem også økologiske og/eller Fairtrade, og oplever du problemer med nogen varer, så henvend dig trygt til kundeservice, der vil hjælpe dig med at løse dine problemer.