Kakao

Både økologisk og raw.

Hos Mecindo finder du et stort udvalg af kakao og kakaorelaterede produkter. Kakao har et højt energiindhold og er desuden rig på

  • Kalcium
  • Magnesium
  • Jern
  • Fibre
og er derfor et særdeles sundt indslag i din kostplan. Hos Mecindo finder du flere typer af kakaopulver og kakaonibs og desuden kakaosmør og kakaopasta til brug ved chokoladefremstilling og i desserter. 

Læs mere
Læs mere Skjul

Varm kakao eller Raw kage.

Prøv den meget lækre Superfruit Kakao Pulver Raw. Det er en rå kakao, som er lavet af kvalitets kakaobønner fra Ecuador. Kakaopulveret fremstilles af soltørrede, malede kakaobønner; kakaosmørret koldpresses ud af pulveret og temperaturen ved processen overskrider aldrig 48°C, hvorfor produktet kan kaldes raw og kan bruges til fremstilling af raw kager. Raw pulveret er særdeles godt til fremstilling af varm kakao, til brug i bageopskrifter, til en kakao milkshake etc. 

Prøv en fedtfattig kakao drik.

Har du trang til kakao efter træning, så giver en håndfuld kakaonibs god energi og opfylder måske dit behov. Ellers skulle du prøve at lave en lækker kakao milkshake af rå kakao og/eller kakaonibs, banan, mynte, mælk eller mandelmælk, lidt spinat og evt. lidt hamp proteinpulver - det giver masser af energi og er en rimelig fedtfattig kakao drik

En god blanding energi.  

Bland kakaonibs med f.eks. tranebær og gojibær og spis et par håndfulde af denne skønne blanding af bær og kakao efter træning eller måske på løbeturen, i motionscenteret eller andre steder, hvor du behøver energi. Det giver fornyet energi og smager helt fantastisk.