Til Mænd

Hudpleje, hårpleje og skægpleje - du finder det hele her

viser 1 til 48 af 59 (2 sider )

Alt i plejeprodukter til mænd

Som mand er det vigtigt at pleje din krop. Mange tror at det kun er kvinder der går op i kropspleje, men flere og flere mænd begynder at pleje deres krop. Om det kun er ansigtspleje, hårpleje eller skægpleje er der stor forskel på blandt mændene, men én ting er sikkert – ved at pleje din krop, får du en sundere, flottere og stærkere hud samt et flot og velplejet hår.
 

Vælg dine plejeprodukter

Find de plejeprodukter der passer til dit behov. Vores udvalg er stort, og du finder produkter der kan fugte huden i ansigtet og på kroppen, fugte og pleje håret, fugte og rengøre skægget og barberblade til barbering over hele kroppen. Herunder kan du læse mere om de forskellige kategorier, samt få gode råd til den daglige pleje.
 

Ansigtspleje 

Huden i ansigtet udsættes for rigtigt meget i løbet af en dag, og derfor oplever mange ofte at den bliver tør, rød og irriteret. Især bumser og hudorme vil de fleste mænd gerne undgå. Bumser og hudorme opstår, når huden ikke kan ånde, og når hudens porer tilstoppes af fedt, snavs og døde hudceller. 
Som mand kan du roligt få dig en daglig hudplejerutine der både er enkel og effektiv. Du bør som minimum investere i en fugtgivende ansigtscreme, der modvirker tør, skællende og kløende hud. 
 
Vælg en ansigtscreme eller ansigtsgel der passer til dig og din hud – hvis ikke du tåler parfume skal du vælge en parfume fri variant. 
Hvis du vil gøre lidt ekstra for din hud, kan du samtidig investere i en ansigtsvask. En ansigtsvask fjerner døde hudceller, fedt og snavs, og reducerer dermed risikoen for at udvikle bumser og hudorme. Brug gerne en ansigtsvask morgen og aften, hvorefter ansigtscremen masseres ind i huden. 
 
 

Hårpleje

Dit hår vasker du sikkert i forvejen, men bruger du den rigtige shampoo? Vi har et spændende udvalg af shampoo til mænd, og med en effektiv virkning og maskulin duft, vil du både få et flottere hår, men også føle dig friskere. Det er en rigtigt god idé at bruge en rensende shampoo hvis du bruger styling produkter i håret. Voksrester kan irritere hovedbunden og skabe kløe og fedtet hår og hovedbund.
Det smarte er, at nogle af hårplejeprodukterne både kan bruges i hår, på krop og i ansigtet – ja, ét produkt til tre forskellige områder på kroppen. 
 
 

Kropspleje

Ligesom ansigtet har kroppen også brug for fugt og næring. Hvis din hud har tendens til at blive tør, eller oplever du kløe? Det kan være tegn på at den har behov for mere fugt. En hud der er irriteret, har også sværere ved at holde udefrakommende bakterier væk. 
Med en bodylotion kan du enten dagligt, eller nogle gange om ugen, smøre kroppen ind efter bad. Efter badet er huden mere modtagelig overfor cremer og lotions, da porerne har åbnet sig pga. det varme vand. Nogle cremer og lotions til kroppen er med parfume, andre er uden parfume, og så er der forskel på hvor fede de forskellige produkter er. 
 
Se hele vores udvalg af kropsplejeprodukter her! Du kan læse mere om de enkelte produkter, ved at klikke på dem og læse beskrivelsen.
 

Skægpleje

Det er ikke alle der kan gro et skæg, men nogle af dem der kan, kan med fordel bruge plejeprodukter specielt fremstillet til skæg.
Håret på hovedet og skæg er ikke det samme. Derfor er det helle ikke anbefalelsesværdigt at bruge en hårshampoo i skægget. I stedet kan du bruge en skægvask/beard wash, der fjerner snavs i skægget, plejer og fugter huden under skægget og får det til at se friskt og sundt ud. Prøv f.eks. den milde og effektive 2-i-1 skægshampoo og balsam fra engelske Bulldog.
 
Derudover finder du også skægolie, barberskum/shave gel, beardbalm og aftershave. Beardbalm er fantastisk til at fugte huden under skægget. Rigtigt mange mænd med skæg oplever, at huden under skægget klør og skæller. Men med en beardbalm plejes huden intensivt samtidig med at den også holder vildfarende skæghår nede.
 
Hvis du ikke vil pleje dit skæg, men i stedet fjerne det og holde det nede så ansigtet er glat, har vi også barberskrabere, barberblade og barberskum samt aftershave. Alt dette gør skægbarberingen lettere, mindre smertefri og mindsker hudirritation og skægpest. 
Når du bruger en barberskraber ”ridses” hudens overflade let, hvormed bakterier kan skabe irritation, skægpest og rødme. Derfor er det en fordel at bruge en effektiv barberskum der lader barberskraberen glide uhindret over huden. Slut gerne af med en aftershave. En aftershave fjerner bakterier, lukker porerne og fugter huden.  
 
 

Barberblade

Barberblade er helt klart afgørende for din barberoplevelse. Jo bedre kvalitet blade, jo mere tæt og komfortabel bliver din oplevelse. Skarpe barberblade lader skraberen glide nemmere over ansigtet og nedsætter derfor friktion som giver irriteret hud – og i værste tilfælde kan give infektion.
Her på Mecindo.dk kan du finde (nok) det mest kendte mærke indenfor barbering, nemlig Gillette.
 
 

Køb plejeprodukter til mænd på Mecindo.dk

Gå på opdagelse i vores store udvalg af plejeprodukter til mænd, og vælg de produkter til hud, hår, krop eller skæg som passer til dig og dit behov. Du finder plejeprodukter fra populære mærker som: Bulldog Skincare, Derma, Gillette, John Masters, Nuxe, Raunsborg og Vichy.
Du kan nemt og hurtig bestille online på Mecindo.dk, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.