Vælg Kategori
Ansigtspleje til mænd Barbering Hårpleje til mænd Skægpleje

Ansigtspleje til mænd

Hvad er god ansigtspleje?

En god ansigtspleje behøver ikke tage lang tid, men den kræver effektive og virksomme plejeprodukter. Enhver ansigtspleje bør bestå af en rens af ansigtet og påføring af creme. Derudover kan en ansigtsscrub og evt. en øjencreme også anvendes.

Er du i tvivl om hvordan du skal gøre? Så læs med herunder, hvor vi giver en guide til den optimale hudpleje til mænd:


Rens huden

Start om morgenen hvor huden over natten har regenereret sig selv. I løbet af natten bliver huden fedtet pga. sved, men også pga. ophobning af døde hudceller. Alt snavs kan effektivt fjernes med en ansigtsrens, der fjerner alle urenheder og efterlader huden i ansigtet ren og blød. 

Hvis ikke urenheder og snavs fjernes, kan det resultere i, at hudens porer tilstoppes og bumser, irritation og kløe opstår. Du kan f.eks. bruge Bulldog Sensitive Face Wash der er særligt velegnet til sensitiv hud. Den udtørrer ikke huden og fjerner alt snavs. Vil du gerne bare have en sæbe der kan bruges over hele kroppen? Så er Derma Man Shower Gel Body, Face & Hair lige noget for dig. Sæben fungerer som en 3-i-1 og både renser og tilfører huden fugt.


Eksfoliering af huden

1-2 gange i ugen kan du bruge en ansigtsscrub. Ansigtscrubben fjerner ligesom en face wash urenheder i og på huden, dog mere i dybden. Derfor må den også kun anvendes 1-2 gange i ugen, for ikke at irritere hudens bakterieflora. Prøv f.eks. Green People Exfoliating Face Scrub No 1, der fjerner døde hudceller, giver fugt til huden og kan anvendes af nærmest alle hudtyper.


Giv fugt til huden

Efter rens af huden skal du bruge en ansigtscreme der giver fugt og næring til huden. Efter brug beskyttes huden mod udefrakommende bakterier og andre påvirkninger der kan resultere i uren hud.

Der findes utroligt mange ansigtscremer, hvilket kun er en fordel for dig. Du kan dermed vælge en der passer til din hudtype. Vælg mellem ansigtscremer til mænd med eller uden parfume, samt til normal, tør, sensitiv eller fedtet hud. 

Til almindelig hud kan du anvende Beaute Pacifique Moisturizing Day Creme. Cremen efterlader huden blød, fugtet og beskyttet. Har du derimod fedtet hud er Bulldog Oil Control Moisturiser en hurtigt absorberende creme, der reducerer fedtet hud samtidig med at den plejer og beskytter. 


Hvorfor er ansigtspleje vigtigt?

Ansigtspleje er kort sagt vigtigt for at forebygge uren, irriteret og tør hud. Det gælder mænd lige såvel som kvinder. Derudover er huden kroppens største organ, og især huden i ansigtet udsættes for et utal af påvirkninger hver eneste dag. Det er påvirkninger som kulde, varme, vand, snavs, forurening, sollys, skærmlys og meget mere.

Med tiden kommer rynker, som faktisk kan forebygges gennem en daglig hudplejerutine. Det er lige netop derfor, at hudpleje er vigtig. 


Produkter til mænds ansigtspleje

I mange år har det været et stort diskussionsemne, om en rigtig mand bør gå så meget op i sig selv, at han benytter sig af forskellige cremer og hudpleje. Den diskussion er dog endelig ved at ophøre, da de fleste er enige om at ansigtspleje til mænd bare er en del af det at leve i en moderne verden.

Hudpleje til mænd er kommet for at blive, og derfor er vores udvalg af ansigtscreme til mænd efterhånden så stort, at der er noget for enhver smag.

Mecindo tilbyder et stort udvalg af forskellige cremer beregnet til ansigtspleje til mænd, hudpleje til mænd og ansigtscreme til mænd. Den moderne mand tager vare på sig selv, og et stort skridt i retningen mod at være den bedste mulige version af sig selv er at investere i en creme, der er designet til at give dit ansigt de bedst mulige betingelser i en hård og travl hverdag.

Nogle af de mest populære ansigtsplejeprodukter til mænd på mecindo.dk, er bl.a.:


Hårpleje til mænd

Udover ansigtsplejeprodukter finder du også hårplejeprodukter. Vælg en god shampoo der renser hår og hovedbund, hvilket især er vigtigt hvis du bruger stylingprodukter. Rester af stylingprodukter kan give kløe og skællene hovedbund, hvilket du helt sikkert ikke ønsker. Se udvalget af hårplejeprodukter her.


Køb ansigtsplejeprodukter til mænd på mecindo.dk

Selvom hudpleje til mænd efterhånden er blevet helt almindeligt, betyder det ikke, at man bør slække på sine kvalitetskrav. Det er i hvert fald en filosofi, som vi opererer med hos Mecindo, og derfor har vi kun de bedste produkter i vores udvalg.

Vi har kun etablerede mærker med tårnhøje kvalitetskrav. 

Disse mærker inkluderer Bulldog Skincare, Nuxe og Vichy Homme der alle er kendte for at skabe nærende og blide produkter, der er optimale til at sikre en velfungerende ansigtspleje til mænd.

Vi anbefaler enhver mand, der har lyst til at tilføje en dejlig fugt og glød til sit ansigt, at han finder en creme der passer præcist til ham. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, som vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige creme.

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice