Agnus Castus

Hvad er agnus castus?

Agnus castus er en busk der stammer fra Middelhavsområdet og det vestlige Asien. Busken kan blive op til tre meter høj og får små lilla blomster – senere små sorte bær.

I dag anvendes agnus castus af mange i forbindelse med PMS, da det synes at lindre og forebygge irritationer, smerter og kraftig blødning. Læs mere om hvad castus agnus er godt for, herunder.

Kosttilskud med agnus castus

Hos mecindo.dk finder du flere kosttilskud med indhold af agnus castus. Vælg mellem kosttilskud fra Solaray, Natur Drogeriet og Bidro.

  • Solaray Agnus Castus / Vitex er et kosttilskud med indhold af 400 mg vitex pr. kapsel. 
  • Natur Drogeriet agnus castus findes både som kapsler og dråber. Dråberne kan blandes i et glas vand og drikkes, men vær opmærksom på, at dråberne indeholder alkohol. Derfor bør disse ikke anvendes af personer på antabus. Kapslerne indeholder ekstrakt af agnus castus svarende til 400 mg munkepeberbær. 
  • Bidro PMS er et kosttilskud med indhold af agnus castus, gele royal og B6-vitamin. Sammensætningen af disse ingredienser lindrer de forandringer der sker i kroppen, i forbindelse med menstruationen.  

Hvem kan bruge agnus castus?

Både mænd og kvinder kan bruge agnus castus. Hvad man vælger at tage agnus castus for, afhænger dog af kønnet. Som beskrevet tidligere, kan kvinder anvende agnus castus i forbindelse med PMS, overgangsalderen og uren hud. Mænd kan anvende agnus castus ved udbrud af uren hud, for at få en flot og ren hud. 

Agnus castus bivirkninger

Sørg altid for at tage dit kosttilskud med agnus castus, inden du indtager mad. Agnus castus på tom mave giver den bedste virkning.

Undgå at bruge agnus castus under din graviditet. Tager du nogen former for anden medicin, kan det være en god idé at kontakte din læge før du begynder at indtage agnus castus, da kosttilskuddet kan påvirke nogle former for medicin. 

Der er ikke registeret bivirkninger ved indtagelse af agnus castus, men skulle du opleve ubehag eller andet, bør du stoppe brugen af kosttilskuddet. 

Køb agnus castus på mecindo.dk

Prøv agnus castus hvis du har PMS eller døjer med symptomer i forbindelse med overgangsalderen. Agnus castus har været anvendt i mange år, og mange har haft god gavn af brugen deraf. Hos mecindo.dk finder du agnus castus til billige priser.

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.