Spar
21%
Stærk Pris

Solaray Agnus Castus

Med Agnus Castus

Vejl. Pris 149,95 kr 117,95 kr
400 mg
100 Kapsler
På lager
FRI FRAGT
1-2 hverdage
Bemærk: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Beskrivelse

Solaray Agnus Castus er et kosttilskud, som består af 100 vegetabilske letoptagelige kapsler, der indeholder 400 mg Vitex bær.

Både mænd og kvinder kan få glæde af dette kosttilskud.

Agnus Cactus kan reducere uren hud, så hvis du døjer med uren hud i en periode, kan angus cactus hjælpe dig tilbage til en flot og ren hud.

Derudover kan brugen af angnus cactus lindre og forebygge irritationer og smerter i forbindelse med menstruation eller overgangsalderen. Det kån både være en lindring af hovedpine eller mavesmerter.  

Daglig dosis:

1 kapsel dagligt

Brugsanvisning og forholdsregler:

Indtages i forbindelse med et måltid.

Opbevaring:

Opbevares tørt og ikke for varmt.

Næringsstoffer og andre stoffer med ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning

Indhold1 kapsel
Vitex bær (mg)400


Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Leyla Muena 2018-06-20 12:49:08

Fantastisk produkt som hjalp meg å dempe pms symptomer, få en mer regelmessig menssyklus. Jeg er overbevist om at det hjalp meg bli gravid.

Skriv en anmeldelse

Captcha
Captcha
emearket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret