Vitaminer til kvinder

Hvilke vitaminer har du som kvinde brug for?

Alle, både kvinder og mænd, har brug for vitaminer. Det er helt essentielt at indtage vitaminer, for at kroppen kan fungere optimalt gennem hele livet og alle livets faser. Faserne kan være graviditet og det at blive mor, men også overgangsalderen eller sygdom. I mange tilfælde kan de rette vitaminer eller kosttilskud bidrage til, at det hele går lidt nemmere og at kroppen fungerer som den skal. 

Vitaminer og graviditet

Hvis du som kvinde går med tanker om at blive gravid, eller hvis du for den sags skyld allerede er gravid, bør du sørge for, at du tager vitaminer der bidrager til dig og fostret/barnet. Herunder kan du læse mere om de forskellige vitaminer, samt hvad de hver især bidrager til når det kommer til graviditeten.

Folsyre, som bidrager til:

 • Vævsvæksten hos den gravide kvinde
 • En normal aminosyresyntese
 • En normal bloddannelse
 • En normal psykologisk funktion
 • At mindske træthed og udmattelse
 • Celledelingsprocessen

 

D-vitamin, som bidrager til:

 • En normal optagelse/udnyttelse af calcium og fosfor
 • Et normalt calciumindhold i blodet
 • At vedligeholde normale knogler
 • Celledelingsprocessen

 

Derudover kan du med fordel gøre brug af kosttilskud med mineralerne:

 

Jern, som bidrager til:

 • En normal kognitiv funktion
 • Et normalt energistofskifte
 • En normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin

 

Calcium (kalk), som bidrager til:

 • En normal neurotransmission
 • Celledelings- og specialiseringsprocessen
 • At vedligeholde normale knogler

 

Du kan købe de forskellige vitaminer og mineraler enkeltvis, eller gøre brug af kosttilskud specielt udviklet til gravide. Kosttilskuddene indeholder ofte andre vitaminer og mineraler, som alle bidrager til kroppens funktioner. Prøv f.eks. Solaray Baby-Me-Now multivitamin, Health Care Pregnatal eller VitaCare Mama Gravid.


Kvinder i overgangsalderen

Er du i overgangsalderen og lider du af de symptomer som overgangsalderen medfører? 

Der er især et kosttilskud der bidrager til lindring af de symptomer du kan opleve i overgangsalderen. Det er rødkløverekstrakt fra Herrens Mark

Rødkløverekstrakt er kendt for sit naturligt høje indhold af phytoøstrogener, også kaldet isoflavoner. Isoflavoner kan lindre overgangsalderens symptomer, og gøre det lettere at være kvinde i den periode af livet der kan være yderst belastende for de fleste.

Styrk hudens elasticitet

Vil du gerne bevare din hud elasticitet, spændstighed og stramhed? Måske, måske ikke. Hvis du gerne vil forebygge fine linjer og rynker, kan du med fordel begynde fra du er midt/sidst i 20’erne. Det er nemlig her collagen-niveauet begynder at falde år for år. Collagen er et protein der naturligt findes i kroppen, og som løbende dannes i kroppen. Dog falder produktionen med alderen, hvorefter det niveau der er tilbage, begynder at falde. Og det er her rynkerne begynder at komme frem.

Det er ikke kun huden, som collagen bidrager til. Det bidrager faktisk også til normale blodkar, knogler, brusk, tandkød og tænder. Som du kan se, er der mange fordele ved at tage collagen som et kosttilskud. På mecindo.dk finder du hele vores udvalg af collagen-kosttilskud her.

Køb vitaminer til kvinder på mecindo.dk

Find alt inden for vitaminer, mineraler og andre kosttilskud til kvinder her på mecindo.dk. Priserne er billige uanset om du leder efter vitaminer der bidrager til sundere hår, stærkere negle eller flottere hud. Det samme gør sig gældende hvis du mangler vitaminer i forbindelse med din graviditet, eller hvis du er på jagt efter effektive kosttilskud til lindring af symptomer i overgangsalderen. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.