L-glutamin

Hjælper restituering og forebygger muskeltab.

Hvad er L-glutamin?

L-glutamin er en af de mest almindelige aminosyrer i kroppens muskelvæv, og produceres naturligt af kroppen. Det er også muligt at dække sit behov for L-glutamin igennem kosten fra bl.a. fisk, men for personer der træner jævnligt og hårdt er det ikke altid nok.

Aminosyrer er proteinernes byggesten og findes i et væld af fødevarer, samtidig med at nogle aminosyrer produceres i kroppen. Der skelnes mellem essentielle og ikke-essentielle aminosyrer, hvoraf L-glutamin er en ikke-essentiel aminosyre.


Hvad bidrager L-glutamin til?

Produkter med L-glutamin er blandt de mest benyttede kosttilskud blandt seriøst trænende, da et normalt niveau af L-glutamin er vigtigt for kroppen da L-glutamin hjælper med muskel restituering og samtidigt spiller en vigtig rolle i immunforsvaret. 

Bemærk at noget proteinpulver indeholder l-glutamin i forvejen, hvis du spiser proteinpulver med L-glutamin bør du tilpasse dit daglige indtag efter dette.


Køb L-glutamin på mecindo.dk

Hos Mecindo fører vi L-glutamin kosttilskud fra mærkerne Solgar, Natur-Drogeriet og Solaray i kapselform. Hvilket L-glutamin tilskud der er bedst for dig, afhænger af din personlige præferencer. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.