Perikon

Perikon er en fantastisk urt der både anvendes i kryddersnapse, te og kosttilskud. Du finder det hele her på Mecindo, og på denne side kan du blive klogere på kosttilskud med Perikon og dets anvendelsesmuligheder. 

Hvad er Perikon?

Perikon er en plante med navnet Prikbaldet Perikon, men kaldes også Johannesurt. Prikbladet Perikon vokser vildt i Europa og Vestasien. Måske har du hørt om Perikon i forbindelse med kryddersnapse hvor planten ofte bruges. Udover at blive anvendt i kryddersnapse findes Perikon også i mange forskellige kosttilskud. 


Perikon kosttilskud

Vi har forskellige kosttilskud med Perikon her på mecindo.dk. Vælg mellem forskellige styrker fra 231-375 mg, og mængde fra 30-100 kapsler. Vi fører Perikon fra både Solaray, Natur-Drogeriet, Camette og Mezina.

Periokonprodukterne fra Mezina er naturlægemidler og derfor godkendt af Lægemiddelstyrelsen. 

Perikonplanten tørres og knuses, hvorefter pulveret fyldes i kapsler. Kapslerne er nemme at sluge og opbevares tørt og køligt. 


Perikon anvendelse

Perikon er populær i kryddersnapse, te og kosttilskud. Som kosttilskud bidrager Perikon til mental sundhed og følelsesmæssig balance. Derfor kan Perikon kosttilskud indtages i perioder hvor dagene føles lange, og hvor følelserne sidder ude på tøjet. Konsulter din læge hvis du tager andre typer medicin, inden du begynder at indtage Perikon. Perikon kan påvirke effekten af andet medicin, og dette er netop ikke hensigten ved at gøre brug af kosttilskud.

Indtagelse af Perikon kan i nogle tilfælde give bivirkninger som ubehag i maven, træthed og uro i kroppen. Derudover anbefales det heller ikke at gravide indtager Perikon, da påvirkning på fosteret ikke er kendt. 

Vær opmærksom på, at Perikon aldrig bør erstatte psykoterapeutisk behandling, og bør aldrig indtages sammen med traditionelle lægemidler mod depression da det kan forværre symptomerne. 


Køb Perikon hos Mecindo.dk

Køb dit Perikon kosttilskud her på Mecindo.dk. Vi har flere forskellige Perikon produkter, og bestiller du i dag leveres dine produkter inden for 2-4 hverdage. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – både i forhold til produktspørgsmål eller spørgsmål ang. din ordre. 


Læs mere Skjul