Perikon

Perikon er en fantastisk urt der både anvendes i kryddersnapse, te og kosttilskud. Du finder det hele her på Mecindo, og på denne side kan du blive klogere på kosttilskud med Perikon og dets anvendelsesmuligheder. 

Læs mere

Hvad er Perikon?

Perikon er en plante med navnet Prikbaldet Perikon, men kaldes også Johannesurt. Prikbladet Perikon vokser vildt i Europa og Vestasien. Måske har du hørt om Perikon i forbindelse med kryddersnapse hvor planten ofte bruges. Udover at blive anvendt i kryddersnapse findes Perikon også i mange forskellige kosttilskud. 

Perikon kosttilskud

Vi har forskellige kosttilskud med Perikon her på mecindo.dk. Vælg mellem forskellige styrker fra 231-375 mg, og mængde fra 30-100 kapsler. Vi fører Perikon fra både Solaray, Natur-Drogeriet, Camette og Mezina.

Perikonplanten tørres og knuses, hvorefter pulveret fyldes i kapsler. Kapslerne er nemme at sluge og opbevares tørt og køligt. 

Køb Perikon hos Mecindo.dk

Køb dit Perikon kosttilskud her på Mecindo.dk. Vi har flere forskellige Perikon produkter, og bestiller du i dag leveres dine produkter inden for 2-4 hverdage. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – både i forhold til produktspørgsmål eller spørgsmål ang. din ordre.