Superfoods

Læs mere Skjul

Viser 1 til 24

Superfoods

Superfruit


Firmaet Superfruit har været banebrydende inden for udviklingen af superfood. Den innovative skandinaviske helsekostforretning har specialiseret sig i superfoods, og firmaets mantra er at lade deres produkter komme så tæt på naturen som muligt.
Superfruit startede deres succesfulde forretning med produktion af acai, det lille bær, der er kendt får sit tårnhøje indhold af antioxidanter, men har siden udvidet deres sortiment til at indeholde et sandt hav af super- og rawfoodprodukter såvel som andre former for naturlig helsekost.

BodyMe 

BodyMe en en engelsk familieejet virksomhed, der har et bredt udvalg af produkter inden for helsekost ogsuperfood. Alle deres produkter er økologiske og behandlet med største omhu. Firmaets produkter er derfor mærkede med det respekterede britiske økologimærke "Soil Association", hvilket betyder, at alle skridt fra dyrkning over høstning til forarbejdning og pakning er blevet kontrolleret og godkendt.
/ Her kan du altså trygt vælge mellem de mange forskellige udgaver af superfoods og være sikker på, at du får et produkt, som du og din krop vil være tilfreds med.