Superfoods

viser 1 til 48 af 120 (3 sider )

Hvad er superfood?

Superfood er navnet på naturens egne vitaminpiller. Det drejer sig om frugter, bær, nødder, alger og andre gode råvarer, der fra naturens side er blevet beriget med et særligt højt indhold af vitaminer, mineraler, antioxidanter eller andre næringsstoffer, som er gode for din krop og dit velvære. Superfoods er blevet yderst populære, fordi de er nemme at indtage - også når man har en travl hverdag og er meget på farten.
Selvom det hedder superfoods, og mange af fødevarerne har et fantastisk næringsindhold, skal du huske på at spise alt med måde. Det er vigtigt at du følger produkternes anvisninger og generelt spiser varieret. Det er altid en god idé at følge Sundhedsstyrelsens officielle kostråd. Ved at spise efter kostrådene får du en sund og varieret kost. 

Superfoods i madlavning

Vil du gerne bruge superfoods i din madlavning, og mangler du inspiration og opskrifter? Vi har samlet nogle eksempler på, hvilke retter du kan bruge superfoods i, men i sidste ende er det kun fantasien der sætter grænser. Måske har du allerede selv nogle opskrifter hvortil du kan tilføje en af de mange superfoods.
 

Superfoods i smoothies

Superfoods i form af pulver er perfekte som ingrediens i smoothies. Find en opskrift på en smoothie du synes lyder tiltalende og tilføj f.eks. chlorella, spirulina, hyben, chia eller byggræs. På de enkelte produkter står der hvor meget den anbefalede dosis er.
 

Superfoods i bagning

I bagning er superfoods også fantastisk. Du kan med fordel bruge mandelmel, loppefrøskaller og chiafrø. Bland ingredienserne i dejen og bag boller, brød, knækbrød eller noget fjerde. 
 

Superfoods på morgenmad

På yoghurt, havregryn osv. kan du drysse chia, spirulina, chlorella, hyben, byggræs, aronia, blåbær, brændenælde, kakaonibs eller hampefrø på. 
 

Køb superfoods på Mecindo.dk

Prøv superfoods som en del af din daglige kost – enten som ingrediens i din morgenmad, smoothies, bagværk, aftensmad eller dessert. De tørrede bær kan også bruges som en lækker snack i løbet af dagen. Se vores store udvalg af superfoods her på Mecindo.dk. 
Bestil online i dag og få dine produkter leveret inden for 2-4 hverdage. Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon.