Chiafrø

Superfood rig på omega-3.

Her finder du et stort udvalg af chiafrø af høj kvalitet fra flere nøje udvalgte producenter fra hele verden. Mange af produkter af både RAW og økologiske og er rige på mange gode næringsstoffer.

Kundernes favoritter

Hvad er chiafrø?

Chiafrø er en af vores tid såkaldte "superfoods". Det er bredt udsagn at komme med, og det kan heldigvis uddybes. De små frø har meget mere at byde på, end deres lille størrelse umiddelbart lægger op til. De er pakket med sunde kalorier, og der er således 451 kalorier pr 100 gram i et typisk chiafrø. Men det bedste af det hele er, at på de 100 gram er hele 31 gram sundt fedt, 34 gram fibre og 21 gram kvalitetsprotein.
Derudover er chiafrø fuldstændig proppede med antioxidanter. Det er altså næring på et meget højt niveau, og derfor er det ikke uden grund, at chia frø bliver fremhævet af de fleste, når der skal tales om meget, meget sunde madvarer.

Hvad kan chiafrø bruges til?

For nogle kan det måske lyde lidt tørt at sidde og tygge på frø, og derfor er der heldigvis andet man kan bruge frøene til.

En af mulighederne er at lave frøene til en drik, som kaldes "chia fresca". Denne drik er ideel til at hæve dine energiniveauer, og den er perfekt, til dig der er på farten og skal bruge noget hurtig og nærende energi. Udover dette, kan man naturligvis bruge frøene i forbindelse med brød og bagværk, hvor de klart vil hjælpe med at give dit brøds næringsindhold er sundere struktur.

Du kan også male mel med frøene og bruge den sammen med anden slags mel.
Det synes vi også gør vores chiafrø pris mere attraktiv, da flere anvendelsesmuligheder naturligvis skaber mere værdi. 

Mecindo er forhandler af chiafrø

Du kan finde et stort udvalg af forskellige chiafrø på denne side. Det kommer naturligt til os, da sundhedsfordelene ved at spise frøene er meget store, og vi syntes selv, at vi efterhånden har et af de mest spændende udvalg af chiafrø produkter på markedet.
Et af vores mest populære produkter er vores Superfruit Chia Frø. Disse økologiske frø kan du få i en praktisk, genlukkelig 750 gram pose . Du kan købe disse frø i forbindelse med hurtig levering og billig fragt, og hvis du har nogen spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Læs mere Skjul