Rengøringsmidler

Skån miljøet og din hud med naturlige produkter.

viser 1 til 48 af 144 (3 sider )

Rengøring, hvorfor?

Der er mange måder at gøre rent på, og alle måder inkluderer ikke rengøringsmidler. Her på siden kan du læse mere om måden at gøre rent, hvorved rengøringsmidlerne vi har på lager, kan bidrage til.

Luft ud hver dag

Når du lufter ud, får du ren og frisk luft ind i huset, samtidig med at gammel, fugtig og tør luft forsvinder. Hvis ikke du lufter ud, giver du husstøvmider, skimmel og andre ting, de bedste betingelser for at sprede sig. Det bedste er at lufte ud 2-3 gange dagligt. En rytme du kan begynde på, er at lufte ud om morgenen inden du forlader hjemmet, når du kommer hjem og igen inden du går i seng. Sørg for at åbne flere vinduer så det giver gennemtræk – det gør både udluftningen hurtigere, men også mere effektiv. 

Tøjvask

Vask dit tøj regelmæssigt. Dit tøj kommer i kontakt med rigtigt mange bakterier, både når du tager bussen, toget, er på arbejde eller i skole. Når du skal vaske dit tøj, så følg altid vaskeanvisningerne i det enkelte stykke tøj. Dog kan det nogle gange være nødvendigt at vaske tekstiler ved endnu højere temperaturer – simpelthen for at slå hårdføre bakterier ihjel.

Håndklæder, sengetøj og undertøj bør så vidt muligt vaskes ved 60 grader. Det skyldes, at bakterier og støvmider ofte stortrives i disse ting. Hvis klude og viskestykker har været brugt til rengøring, opkast eller andet, er det mest optimale at vaske det ved 90 grader.

Se vores udvalg af vaskemiddel her, og vælg det der passer til dig.

Prøv f.eks. de bæredygtige og helt naturlige sæbebær fra Cocoon. Det særlige ved sæbebær er, at de indeholder det organiske saponin som er naturens egen sæbe. Saponin fjerner effektivt snavs og fedt fra overflader, herunder tøj.

Har du genstridige pletter på tøjet, kan en pletfjerner hurtigt fjerne den sejlivede plet.

Køkken

Rengør overflader i køkkenet ofte, og brug gerne en klud med opvredet sæbevand. Køkkenborde, vask, skabslåger, køleskab osv. er i kontakt med mange madvarer, heriblandt råt kød og grøntsager med jord på.

Brug en god og effektiv rengøringssæbe med eller uden parfume, og bland det i varmt vand. Tør overfladerne af efter madlavning og få et rent og flot køkken. Du finder både rengøringssprays og rengøringssæber her.

Badeværelse

Et badeværelse kan indeholde store mængder bakterier, hvis ikke det bliver gjort rent regelmæssigt. Rengør håndvask, toilet, bruser, evt. badekar samt spejle. Fordi badeværelset er et vådrum, kan der være meget kalk i bruser og vaske. Fjern kalk med et afkalkningsmiddel som Limescale afkalkningsmiddel fra Isabella Smith. Til spejle kan du anvende Maison Belle glas- og spejlrens med duft af grøn te. Toilettet skal ikke kun rengøres når der er synligt snavs – gør det regelmæssigt med f.eks. Maison Belle toiletrens med mynte og citron. Til overflader kan du bruge et godt og effektivt universalrengøringsmiddel.

Generel rengøring

Ud over rengøring med rengøringsmidler, bør du støvsuge 1-2 gange om ugen. Sørg for også at vaske gulv – med mindre du har gulvtæpper på alle gulve. Tør støv af møbler, gulvlister og lamper 1-2 gange om måneden eller oftere. Husk også din ovn, emhætte, fryser og køleskab. 

Et rent hjem med frisk luft er godt for dit helbred, og derudover nedsætter det risikoen for allergi.

 

Alt indenfor rengøringsprodukter

På Mecindo.dk finder du et stort udvalg af rengøringsmidler til hjemmet. Mange af produkterne er bl.a.:

  • Bionedbrydelige
  • Svanemærket
  • Parfumefrie
  • Miljøvenlige

Vælg mellem produkter til tøjvask, overfladerengøring og opvask. 

 

Køb rengøringsprodukter på Mecindo.dk 

Få et rent hjem og rent velduftende tøj med økologiske, bæredygtige og miljøvenlige rengøringsprodukter fra mecindo.dk. Vi forhandler bionedbrydelige, parfumefrie og Svanemærkede opvaskemidler, rengøringssprays og meget mere. Se udvalget fra mærker som bl.a. Ecover, Isabella Smith og Sonett. 

På mecindo.dk kan du købe alt inden for håndkøbsmedicin, helsekost, kosttilskud og personlig pleje. Vi har et bredt udvalg i hver kategori, så du finder nemt det du leder efter. Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Vi kan kontaktes via kontaktformularen, mail eller telefon. Du kan kontakte os på telefon og mail. Du kan forvente at få svar på din henvendelse i løbet af kun 24 timer i hverdagene.