Rengøringsmidler

Skån miljøet og din hud med naturlige produkter.

Hos Mecindo kan du finde et godt udvalg af miljøvenlige og skånsomme rengøringsmidler, og nogle af vores produkter er også økologiske. Så hvis du tænker på at beskytte naturen og alt i alt ønsker at forurene så lidt som muligt, så skulle du tage et kig på de rengøringsmidler, som du kan finde her på hjemmesiden. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 67 (2 sider )

Brug miljøvenlige og naturlige rengøringsmidler

For at sikre fremtiden og for både din og dine børns sundheds skyld er det vigtigt at bruge rengøringsmidler, der ikke indeholder giftstoffer. Rengøringsmidler behøver heller ikke at indeholde f.eks. kunstige dufte, det gør de ikke bedre rent af - duftene kan lige så godt komme fra essentielle olier eller være duftfri. De fleste af rengøringsmidlerne fra Mecindo indeholder ingen parfume, så selvom du har parfumeallergi, så kan du bruge rengøringsmidlerne fra Mecindo

Naturlige rengøringsmidler skåner huden, og så skåner de naturligvis miljøet. Efter at du har gjort rent, hælder du rengøringsmidlerne direkte i afløbet, og derfor er det vigtigt, at de er biologisk nedbrydelige, sådan at naturen ikke forurenes. Og det er da en dejlig tanke, at du ikke smider giftstoffer direkte i kloakken, ikke?

Lad børnene hjælpe med rengøringen

Du kan trygt lade dine børn hjælpe med rengøringen, når du bruger naturlige rengøringsmidler. Børnene tager ikke skade af at putte hænderne i vandet, når rengøringsmidlerne er naturlige og fri for giftstoffer og parfume. Det er hyggeligt at lave ting sammen i hjemmet og betryggende at vide, at der ikke er giftstoffer i dine rengøringsmidler, især når du har små hjælpere omkring dig.

Bestil dine naturlige rengøringsmidler hos Mecindo

Køb dine naturlige rengøringsmidler online. Her kan du nemt få oplysninger om, hvad produkterne indeholder, og hos Mecindo sørger vi altid for at have et stort og bredt udvalg på lager. Så hvad enten du skal pudse vinduerne eller vaske gulvet, gøre badeværelset grundigt rent eller lignende, så finder du naturligerengøringsmidler til formålet hos Mecindo.

Læs mere Skjul