Kakao nibs

Lækre knuste kakaobønner

Kakaonibs kommer fra de rå, tørrede og knuste kakaobønner. Køb dem hos Mecindo i den allerbedste kvalitet. 
Hvad er kakaonibs?
Når kakaofrugterne høstes, lægges de til tørre i solen i nogle dage, hvorefter man kan pille kakaobønnerne ud af kakaofrugten. Når man knuser kakaobønner, får man kakaonibs. Kakaonibs er ikke tilsat noget som helst, så spiser du kakaonibs, får du det allerbedste fra kakaobønnerne uden nogen tilsætningsstoffer. Kakaonibs indeholder bl.a.:

  • Det sunde mættede fedt (34,1 gram pr. 100 gram kakaonibs)
  • Protein
  • Kostfibre
  • Kalium
  • Magnesium
  • Jern

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

Kakaonibs kan i mange tilfælde erstatte f.eks chokoladestykker i kager og desserter; kakaonibsene giver en frisk og lidt anderledes smag, og da de er et rent naturprodukt og er uden tilsætningsstoffer og sukker, så kan man tilsætte dem med god samvittighed. Du kan også komme lidt kakaonibs i din smoothie, i kaffen for at give den en rund chokoladesmag, og du kan drysse nibsene på desserter og is. Og så skulle du prøve at komme en håndfuld kakaonibs i din chili con carne, næste gang du laver det - det afrunder smagen og giver retten en kraftigere smag.

Af kakaonibs laves raw kakao. 

For at fremstille raw kakao ristes og tørres kakaonibsene og males til en slags grød, som man presser kakaosmørret ud af. Den resterende del findeles og tørres, og så har man raw kakao. 

Se det store udvalg af kakaobønner hos Mecindo.

Hos Mecindo forhandler vi flere forskellige mærker kakaonibs. Prøv f.eks. Green Origins kakaobønner Købdem, eller et af vore andre kakaonibs mærker, og få dem bragt lige til døren. 

Læs mere Skjul