Kakao nibs

Lækre knuste kakaobønner

Er du på udkig efter kakaonibs til brug i bagning, på morgenmaden eller som snack? Du finder et stort udvalg her på Mecindo.dk, hvor du desuden kan blive klogere på hvad kakaonibs er, samt hvilket næringsindhold de besidder.

Kundernes favoritter

Hvad er kakaonibs?

Når kakaofrugterne høstes, lægges de til tørre i solen i nogle dage, hvorefter man kan pille kakaobønnerne ud af kakaofrugten. Når man knuser kakaobønner, får man kakaonibs. Kakaonibs er ikke tilsat noget som helst, så spiser du kakaonibs, får du det allerbedste fra kakaobønnerne uden nogen tilsætningsstoffer.

Kakaonibs næringsindhold

Kakaonibs er en superfood, hvilket skyldes det høje indhold af antioxidanter, vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. 
100 gram kakaonibs indeholder bl.a.:

  • 570 kcal
  • 51,8 gram fedt, hvoraf 28,8 gram er mættet
  • 0,3 gram kulhydrater
  • 12,8 gram proteiner
  • 25,5 gram kostfibre
Indholdet kan variere en smule fra producent til producent, samt mellem typerne af kakaonibs og måden er er fremstillet på. 

Typer af kakaonibs

Udvalget af kakaonibs er stort, og du finder mange forskellige typer. Vælg mellem:

Grofthakkede kakaonibs der er perfekte til i smoothies, på yoghurt i bagværk eller som lækre snacks.
Rå kakaonibs er soltørrede, og har en mørk farve med en let bitter kakaosmag. 
Kakaonibs med yacon sirup der giver en ekstra sød smagsoplevelse.

Opskrifter med kakaonibs

Kakaonibs kan i mange tilfælde erstatte f.eks. chokoladestykker i kager og desserter; kakaonibsene giver en frisk og lidt anderledes smag, og da de er et rent naturprodukt og er uden tilsætningsstoffer og sukker. Derfor kan du tilsætte dem med god samvittighed. Du kan også komme lidt kakaonibs i din smoothie, i kaffen for at give den en rund chokoladesmag, og du kan drysse nibsene på desserter og is. Prøv også at komme en håndfuld kakaonibs i din chili con carne, næste gang du laver det - det afrunder smagen og giver retten en kraftigere smag.

Køb kakaonibs på Mecindo.dk

Se det store udvalg af kakaobønner hos Mecindo, og bestil i dag. Hos Mecindo forhandler vi flere forskellige mærker kakaonibs. Prøv f.eks. kakaonibs fra Big Tree Farms, Biogan, Urtekram, SuperFruit, Renée Voltarie og mange flere, og få dem bragt lige til døren – i løbet af kun 2-4 hverdage. Hvis du har spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller telefon. 
Læs mere Skjul