Serum & Behandlinger

viser 1 til 48 af 126 (3 sider )

Hvad er et serum?

Ved du hvad et serum er, og hvad det kan i forhold til en ansigtscreme? Hvis ikke, skal du helt sikkert læse videre. Et serum er et meget tyndtflydende hudplejeprodukt, sammenlignet med f.eks. en ansigtscreme. Du kan bruge et serum i hele ansigtet, men som regel bruges en noget mindre mængde serum end ansigtscreme. Serum er nemlig helt fantastisk til specifikke hudproblemer som f.eks. tør hud, rødme, uren hud eller fedtet hud.


Hvordan virker serum på huden?

Vælg et serum der passer til dig og dit behov. Det vil sige hvis du lider af tør hud, fedtet hud eller har moden hud, kan du finde et serum der er udviklet til lige netop din hudtype. 

Er du i tvivl om hvilket serum du skal vælge, kan du få lidt mere information om de enkelte herunder:

John Masters Green Tea & Rose Hydrating Face Serum

Til dig der har tør og dehydreret hud i ansigtet. Serummet fra John Masters absorberes hurtigt af huden, og både beskytter og fugter effektivt. Indholdet af solsikkeolie, omega-6, lægger sig som en hinde på huden, og beskytter dermed mod vind og vejr.

La Roche-Posay Rosaliac AR Intense Serum

Er din hud i ansigtet rød? Så er serummet fra La Roche-Posay det helt rigtige for dig. Rødme reduceres effektivt, og hudtonen ensartes. Kan bruges både morgen og aften for optimal effekt. 

Green People Hydrating Firming Serum 

Uanset din hudtype kan du bruge det fantastiske serum fra Green People. Serummet fugter huden intensivt og ensarter hudtonen. Du kan med fordel bruge Green Peoples serum under din makeup, hvor den fungerer som primer.


Ansigtsbehandlinger

Udover serum finder du også effektive fillers fra Fillerina. Fillerina kuren er en to-trinskur, som aktivt hjælper mod rynker, fine linjer og som samtidig giver fylde. Gelen fugter og giver huden næring. 

Gelen påføres huden hvorefter den langsomt absorberes. Der er altså ingen nåle indblandet, og derfor kan alle bruge den.

Kuren findes i tre grader:

  • Grad 1 er til den lidt yngre hud og binder fugt i de øvre hudlag.
  • Grad 2 er til huden med fine linjer og små rynker. Den trænger dybere ned og hjælper ved at give fylde indefra.
  • Grad 3 er til den modne hud og er den koncentration, som trænger dybest ned og hjælper mod rynker og fine linjer indefra.

Køb serum og behandlinger på mecindo.dk

Find og køb dit serum eller din ansigtsbehandling her på mecindo.dk. Du kan bestille online i dag, og få dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage. Du finder både serum fra mærker som La Roche-Posay, John Masters og RAZspa samt ansigtsbehandlinger fra Fillerina. 

Vi har et bredt sortiment af håndkøbsmedicin, kosttilskud, helsekost og personlig pleje til billige priser. Har du spørgsmål til et produkt eller en ordre, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice