Baobab

Livets træ

Det afrikanske baobab træ er kendt som "livets træ". Store andele af det mytologiske træ kan benyttes i forskellige nyttige sammenhænge, og inden for de seneste år har frugten fra baobab træet gjort sit indtog som et nyt superfood.
Og det er der også god grund til! 

Frugten fra baobab træet indeholder nemlig ca. 10 gange så meget C-vitamin som friske appelsiner og har desuden et højt indhold af magnesium og kalcium. Derudover er baobab en god kilde til kostfibre.

Læs mere Skjul

Baobab pulver i mange former

Hos Mecindo fører vi baobab pulver i mange forskellige udgaver. Fra det innovative helsekostfirma Superfruit tilbyder vi deres baobab pulver, der er produceret efter de højeste etiske og økologiske foreskrifter. Superfruit Baobab Pulver stammer fra baobabtræer i Sydafrika og Senegal.
Inden for 2 timer efter åbning af de næringsrige frugter, er de malet til pulver og klar til forsendelse. Denne proces gør, at alle nærings- og smagsstoffer bevares i det færdige pulver.

En anden anbefalelsesværdig mulighed er BodyMe Baobab Pulver. Også her er tale om et økologisk produkt, hvor en hurtig og skånsom forarbejdelse står i centrum inden det færdige pulver er klar til pakning.

Smagsoplevelse og sundhed i en og samme frugt

Smagen fra baobabfrugten er ret unik og beskrives som let krydret og citrusagtig. Nogle mener, at frugten smager som en blanding af pærer og grapefrugter. 
Den frugtagtige smag og det gode indhold gør baobabfrugten velegnet som både ernæringsmæssig og smagsmæssig tilskud i smoothies og andre drikke, hvor baobab med sine 50 % kostfibre kan være med til at sikre en god mæthedsfornemmelse samt hjælpe på fordøjelsen. 
Kun fantasien sætter grænser for brugen, og pulveret kan også bruge til fx bagning, yoghurt, is og syltetøj.