Proteinbarer

Til effektiv muskelopbygning.

Proteinbarer er kosttilskud på linje med proteindrikke. En proteinbar kan erstatte et enkelt måltid i ny og næ, men bør ikke gøre det alt for ofte. Derimod er en proteinbar et perfekt mellemmåltid især efter træning, hvor du har brugt al din energi og trænger til at få depoterne fyldt op.
Hos Mecindo finder du et stort udvalg af proteinbarer. Hvilke, der er de bedste proteinbarer, er selvfølgelig op til dig og din smag.

Læs mere
Læs mere Skjul

Proteinbarer og træning.

Du bør spise din proteinbar mindst 1 time før din træning, og du skal altid huske at drikke rigeligt med vand, når du spiser en proteinbar. Det er vigtigt, at du får fordøjet din proteinbar, og at den får tid til at producere energi, før du begynder træning. Hvis du spiser proteinbarer med et meget højt fedtindhold, skal du spise dem to timer før træning.

Køb billige proteinbarer online.

Du kan købe billige proteinbarer hos Mecindo og få dem sendt lige til døren. Du får de billigsteproteinbarer, hvis du køber store portioner hjem ad gangen, men du er naturligvis velkommen til at købe præcis det antal, som du har lyst til. Nogle foretrækker en proteinbar med et højt proteinindhold, andre foretrækker barer med et lavere proteinindhold. Det er en smagssag, hvilken type du foretrækker, og det afhænger desuden af, hvor hårdt du træner. Husk altid at spise en sund og proteinrig kost hvis du træner meget.