Pebermynteolie og urteekstrakter

Hvad er pebermynteolie?

Pebermynteplanten er en krydsning mellem den grønne mynte og vandmynten. Når man udvinder den æteriske olie, pebermynteolien, bruger man pebermynteplantens blade, stamme og blomster.

Selve planten er 30-90 cm høj og dyrkes primært i Europa, Amerika og Japan.

Planten indeholder flavonoider, gærstoffer og æterisk olie, hvori hovedbestanddelen er mentol. De aktive dele i pebermynteolien inkluderer foruden mentol også menton, cineol samt en række flygtige olier.

Hvordan anvendes pebermynteolie?

Pebermynte anvendes i en lang række sammenhænge, f.eks. som smagstilsætning i tandpasta, halspastiller, tyggegummi og mundskyl.

Derudover anvendes pebermynteolie også i forbindelse med muskelafspænding samt i forbindelse med fordøjelsesrelaterede gener såsom oppustethed.

Køb pebermynteolie på mecindo.dk

Vælg det pebermynteolieprodukt der passer til dit behov. Uanset om det er flydende pebermynteolie eller pebermynte i kapselform, finder du det her på mecindo.dk. Pebermynte har mange anvendelsesmuligheder og er et fantastisk naturligt produkt. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.