Bleer og tilbehør

Vælg den helt rigtige ble til din baby.

Livet med en baby byder uundgåeligt på masser af bleer. Spørgsmål om bleer kan dreje sig om, hvilken type af bleer, der er den rigtige for din baby. Her spiller komfort, vægt og alder en rolle. Et andet aspekt at tænke på, når du skal vælge den rette bletype, er imidlertid også indholdet af parfume og allergifremkaldende stoffer i de udvalgte bleer.


Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)

Bleer og tilbehør

Beaming Baby - det bedste til din baby

Hos Mecindo fører vi en række babyprodukter fra firmaet Beaming Baby. Det engelske firma har høje etiske og økologiske standarder. De fleste produkter fra Beaming Baby fås uden parfume, og alle er uden unødige tilsætningsstoffer (såsom parabener, alkohol og SLS) og så vidt muligt er både produkter - som bleer og bleposer - og emballage op til 100 % biologisk nedbrydeligt. Du kan altså have god samvittighed over for både din babys hud og fremtid, når du køber Beaming Baby.

Bleposer fra Beaming Baby

Bleposer er vigtigt at have med på farten så længe din baby er i blealderen, og omfanget af bleposer kan derfor være betragteligt det første års tids med baby. Med Beaming Babys bleposer uden parfume får dubleposer, der er 100 % biologisk nedbrydelige. Bleposerne leveres i en praktisk æske, der er nem at have med på farten, og som sørger for, at du nemt får en enkelt blepose ad gangen ud af æsken.