Job ved Mecindo

Du kan også sende en uopfordret ansøgning til Mecindo hvis der ikke er noget der passer herover, eller tilmelde dig Mecindos Jobagent, så du automatisk får en mail hver gang der bliver slået et job op.

 

Læs om hvordan vi behandler din data i vores persondatapolitik for jobansøgere

Vores mission

Vi vil være de bedste til at give en god eCommerce kundeoplevelse, præsentere relevante produkter, til konkurrencedygtige priser, med en gang solid fokuseret kundeservice på toppen… 
 

Fra start-up til scale-up

Efter at Mecindo i slutningen af 2019 blev et datterselskab i Helsam A/S koncernen, er vi nu gået ind i den næste fase, fra start-up til scale-up. Mecindo er en rendyrket eCommerce forretning i vækst i Danmark, Norge og Sverige.Vi har fokus på at vækste en sund forretning, udvikle vores digitale platforme og er netop gået i gang med vores nye strategi – strategien der skal løfte Mecindo til næste niveau.

En kombination af agil bootstrapping, iværksætteri, kommerciel tankegang, stærkt købmandskab og en større organisation i ryggen er den nye hverdag. Det er der vi har brug for dig til den næste del af rejsen. Vil du være med? Søg en af vores stillinger herover, eller send os en Send uopfordret ansøgning til Mecindo

 

Processen når du søger job ved Mecindo

Vi indkalder til samtaler løbende, så send hellere din ansøgning i dag frem for i morgen. Vi slår til så snart vi møder den rigtige kandidat, og vil hellere have at hun/han starter i dag frem for i morgen. 

Af hensyn til dine data, GDPR og lettere administration, modtager vi udelukkende ansøgninger her på siden. Ansøgninger der lander i Postnord postkassen, email indbakken eller telefaxen, kommer ikke i betragtning.