Creme & lotions

viser 1 til 48 af 210 (5 sider )

Hvorfor bør du bruge cremer & lotions jævnligt?

At anvende bodylotion er kort sagt en af de få billige måder du kan forkæle dig selv på. En kvalitets hudplejende creme kan gøre underværker på skællende, dehydreret hud som føles ru og ser kedelig ud.

 

  1.  Re-hydrer tør hud. Folk, som arbejder i barske klimaer er ofte nødt til at bruge bodylotion på et regelmæssig basis, måske endda dagligt. Hud, der er spruknet eller tørret fra vind, kulde eller varme kan være svært at behandle med normal kosmetik. Nogle mennesker har følsom hud. Uanset hvilken type klima, de lever i, kan deres hud bliver tør og irriteret, nogle gange endda fra indendørs varme. At anvende en god kvalitets bodylotion, efter hvert brusebad eller bad, kan bidrage med at forsegle fugten dybt i huden for at holde den hydreret og smidig. Det er derfor ikke en dårlig idé at holde en flaske af din foretrukne duftende bodylotion ved hånden for en efter-bad påføring. 
  2. Fugt tørre eller ru pletter på huden. Selv hvis din normale hudtype er fedtet eller normal, kan du have ru områder på din krop, ligesom omkring albuerne eller knæ, der kunne drage fordel af påføring af lotions efter et bad eller ved sengetid. Ved regelmæssigt brug, kan en påføring af lotion lette ru hud og gøre det så glat og silkeagtigt som resten af din krop. 
  3. Føl dig og duft godt. Folk elsker fornemmelsen af cremet lotion på deres trætte lemmer eller torso. Nyd den afslappende følelse af at smøre lotion på dine fødder, ben eller arme. Der er så mange lotion typer, som du har fugtgivende behov, så drage fordel af det væld af dufte og teksturer der er og find den, der passer til din personlighed og behov. 
  4. Hjælp dig selv med at slappe af. Selv hvis din hud er i god form, og behøver ikke at blive fugtet med lotion, prøv en kropsmassage med duftende lotion på hænderne. Du kan endda få lotion, der varmer op under påføringen for at tilføje sensoriske varme til de dele af din krop, som den er anvendt.
  5. Slip af med appelsinhud. Hvis du ønsker at forebygge eller behandle appelsinhud, så kan en creme eller lotion medvirke til at behandle dette fænomen. Integrér det i din daglige rutine kombineret med en sund og aktiv livsstil - så kan du nedbringe appelsinhuden synligt.

 

Hvad er forskellen på creme og lotions?

Forskellen mellem creme og lotions er indholdet af fedt. Cremen indeholder mere fedt og mindre vand, føles lidt tungere på huden, men virker bedre. Lotionen er lettere, indeholder ikke lige så meget fedt, mere vand og føles let og optages hurtigere af huden.

En anden type creme til huden er body butter, den er endnu federe end cremen, og optages også endnu langsommere. Til gengæld er den klart den mest fugtgivende af de tre.

Hvilken hudtype er jeg?

Hvilken hudtype du har, afhænger af nogle forskellige faktorer, herunder hvor meget vand der er i din hud, hvor fedtet din hud er, og hvor sensitiv den er. Se her en kort forklaring over de 3 mest forekommende hudtyper.

Normal hudtype: De fleste med normal hudtype er super heldige, da deres hud ikke kræver meget af dem. Men netop derfor er det ofte også disse, som blivr forsømt mest. Hvis du har en normal er det bedst at bruge en mild vaskesæbe og derefter påføre en let bodylotion. Selvom du er heldig med din strålende hud, er det vigtigt stadig at fugte huden, for at den skal holde sig smuk.

Tør hud: Tør hud kan især afhjælpes med tykke, cremede lotions. Især i de kolde måneder, oplever mange af os at få tørre plamager på huden. Det er derfor fordelagtigt at bruge bodylotions som indeholder glycerin, alpha hydroxy syrer og en slags vaseline eller lanolin. Når det er sommer, brug da en lidt lettere udgave.

Olieret hud: Når man har fedtet hud kan man let blive snydt til at tro at huden ikke behøver plejeprodukter. Hvis ikke du plejer din hud, vil den ældes hurtigere og huden skades. Overvej at bruge en lotion som er oliefri og let i teksturen.

Hvordan skal bodylotions påføres?

  1.  Afrens huden før brug af produkter. Direkte efter badet er det bedste tidspunkt at påføre dine hudplejende produkter, da huden er ren men også fugtig som gør den bedre til at absorbere produktet. 
  2. Påfør dine produkter mens huden stadig er våd. Ingredienserne trænger bedre ind i huden, mens den stadig er fugtig. 
  3. Varm hud absorbere ingredienserne bedre. Før påføring, bør du sikre dig din hud er varm, hvis ikke kan du opvarme den med et dampet håndklæde. 
  4. Mild eksfoliering øger optagelsen. Ved i badet at eksfoliere huden og dermed fjerne døde hudceller, trænger lotionen bedre ind.