Konserves

Lækre basisvarer og specialiteter.

Hos Mecindo kan du købe de meget lækre konservesprodukter fra Clearspring. Clearspring er et privatejet, engelsk firma, som sætter en ære i at distribuere traditionelle og sunde fødevarer. Firmaet støtter bæredygtigt landbrug, og alle produkter er økologiske.
Leder du efter linser, kikærter eller måske baked beans, så finder du det her på sitet. Det er altid nemt og bekvemt at have et udvalg af konserves i huset, og det er hurtigt at fremstille et godt måltid mad af dåsemad Køb baked beans og lav en hurtig gang baked beans på toast: varm baked beans i en gryde, rist noget godt brød, steg evt. lidt bacon og spis dette som et hurtigt og nærende måltid.

Læs mere
Læs mere Skjul

Lynhurtig hummus af kikærter på glas.

Elsker du også hummus? Men orker du ikke at vente på, at kikærterne har stået i blød og er blevet kogt så sørg for at have Clearspring Kikærter - på dåse - i huset. Hæld væden fra kikærterne (men gem den), blend kikærterne med 1 fed hvidløg, et par skefulde tahin (sesamfrøpasta), lidt spidskommen, salt og ca. ½ dl. olivenolie. Er hummussen tyk, så tilsæt lidt af kikærtevandet - du har nu den lækreste, hjemmelavede humus.

Linser er sunde og proteinrige.

Linser er en anden nem dåsemad Køb linser på glas, så har du altid lidt sundt og nærende fyld til din grøntsagssuppe og et drys protein til salaten. Linser som konserves er klar til brug helt uden kogning, og det er dejligt nemt i en travl hverdag.