Øjencreme

viser 1 til 48 af 55 (2 sider )

Hvad er øjencreme?

En øjencreme er som navnet siger, en creme til brug i området omkring øjnene. Huden i øjenområdet er utroligt tynd og fin – derfor kræver den en lidt anden form for pleje, end huden i resten af ansigtet. Den tynde hud er ofte et af de steder, hvor alderen sætter sine første tegn. Små fine rynker, poser og rander under øjnene titter frem er ikke ligefrem velkommen hos de fleste, og det er netop her en øjencreme kan gøre forskel.

En øjencreme bidrager bl.a. til at forebygge og mindske fine linjer i huden og mørke rande/poser under øjnene. Du kan læse meget mere om hvornår du skal bruge øjencreme, hvordan og hvilke du kan vælge, herunder.


Hvornår skal man bruge øjencreme?

Du skal bruge en god øjencreme, både hvis du har mørke rande eller poser under øjnene, men også til almindelig dagligdags velvære og til vedligeholdelse af den sarte hud omkring øjnene. Mørke rande under øjnene bliver ofte tydeligere med alderen, men heldigvis er der midler, der kan hjælpe. 

Mørke rande under øjnene kan opstå pga. stress, søvnmangel, allergi, mangel på motion etc. Hos nogle er de mørke rande arvelige, og hos nogle ligger blodkarrene tæt på huden og gør derved huden under øjnene mørkere. I de tilfælde kan det være nødvendigt at lære at dække de mørke rande med makeup. Brug også en øjencreme, der kan mindske og dække de mørke rande, og sørg for at fjerne symptomerne: få søvn nok, mindsk din stress, dyrk motion osv.

Nogle mennesker får så mange og voldsomme poser under øjnene, at de skal opereres for at få poserne fjernet. Hos andre kan poserne reduceres ved at bruge en god øjencreme. Øjencreme til poser under øjnene strammer op og reducerer smårynker og får dig til at se yngre og friskere ud. 


Hvordan bruger man øjencreme?

En øjencreme masseres blidt ind i huden omkring øjnene. Ligesom al anden creme, trænger den bedst ind i ren og tør hud. Derfor kan du med fordel påføre din øjencreme i forbindelse med din daglige hudplejerutine. Så husker du det også samtidig med at du ikke skal bruge ekstra tid om morgenen eller om aftenen. 


Vælg den bedste øjencreme

I vores kategori ”øjencreme” finder du et stort udvalg af både øjencremer, serummer og øjenmakeupfjerner. Forskellen på en creme og et serum er, at serummet kan trænge hurtigere og dybere ind i huden. Dog er en creme stadig et fantastisk valg til både forebyggelse og lindring. 

Du bør vælge din øjencreme ud fra dit behov: vil du gerne forebygge rynker? Har du allerede fået små rynker, og vil du gerne mindske disse? Har du mørke poser under øjnene, eller er huden blot tør og sensitiv? Uanset dit behov, har vi her på mecindo.dk en øjencreme der passer til lige netop dig.


Nogle af de mest populære øjencremer er:


 • Mellisa øjencreme med hisbiscus
  En skøn øjencreme med økologiske ingredienser som både virker opstrammende og nærende på huden. Ved at opstramme huden, mindskes både fine linjer og rynker.
   
 • Filorga Optim Eyes
  Effektiv øjencreme udviklet til at takle typiske problemer trætte øjne. Udviklet med særligt fokus på reduktion af hævede og trætte øjne. Se mere fra Filorga.
 • Decubal Eye Cream
  Øjencremen fra Decubal kan anvendes på alle hudtyper. Den virker nærende og opstrammende og har en ekstra indhold af collagen samt hyaluronsyre. 
   
 • Eucerin Aquaporin Active Eye Care
  Eucerin øjencreme kommer i praktiske applikatorer der gør det nemt at påføre cremen de retter steder. Med en øjencreme fra Eucerin, fugtes huden i op til 24 timer samtidig med at den kølende effekt lindrer hævelser og mørke rander. Brug også Eucerin Active Eye Care som base til din makeup.
   
 • Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream
  Næringsrig øjencreme der plejer huden omkring øjnene. Cremen indeholder desuden ekstrakt fra gulerod og økologisk sesamolie. Fugter, nærer og forebygger rynker.
   
 • Vichy Idealia Eyes
  Lækker øjencreme fra velkendte Vichy der styrker hudens naturlige glød og mindsker træthedstegn. Slip for mørke rander og poser under øjnene med denne effektive øjencreme.
   
 • Vichy Aqualia Thermal Awakening Eye Balm
  Vichy Eye Balm er en fugtighedscreme til øjenområdet og fugter i op til 72 timer efter påføring. Oplev hvordan træthedstegn mindskes betydeligt og slip for mørke rande og poser under øjnene. Ved at fugte huden bidrager cremen også til at mindske tør hud og små rynker. 
   
 • La Roche Posay Toleriane Ultra Eyes
  Med sin behagelige og lette konsistent, fugter, plejer og styrker La Roche Posays øjencreme din hud. Den beroliger huden og giver masser af fugt så træthedstegn som rander og poser mindskes.

 

Fordele ved en øjencreme

Der er flere fordele ved at bruge en øjencreme. En øjencreme er bl.a. udviklet til at pleje huden i området omkring øjnene. Her er huden tyndere og finere end huden i resten af ansigtet – derfor kræver den også en anden form for nænsom pleje. Derudover er en øjencreme perfekt til at mindske mørke rander og poser under dine øjne – noget der giver dig et friskt pust og udtryk i løbet af hele dagen. 


Køb din øjencreme hos Mecindo

Vælg den øjencreme der passer til dig og din hud og oplev hvordan du kan forebygge, minimere og fjerne fine linjer, rynker, tør hud og mørke rander omkring øjnene. Vi forhandler øjencremer fra mærker som Vichy, La Roche Posay, Eucerin, Annemarie Börlind, Mellisa og Avene. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.