Øjencreme

Du skal bruge en god øjencreme, både hvis du har mørke rande eller poser under øjnene, men også til almindelig dagligdags velvære og til vedligeholdelse af den sarte hud omkring øjnene. Mørke rande under øjnene bliver ofte tydeligere med alderen, men heldigvis er der midler, der kan hjælpe. 

Læs mere Skjul

Kundernes favoritter

viser 1 til 48 af 64 (2 sider )

Mørke rander under øjnene

Mørke rande under øjnene kan opstå pga. stress, søvnmangel, allergi, mangel på motion etc. Hos nogle er de mørke rande arvelige, og hos nogle ligger blodkarrene tæt på huden og gør derved huden under øjnene mørkere. I de tilfælde kan det være nødvendigt at lære at dække de mørke rande med makeup. Brug også en øjencreme, der kan mindske og dække de mørke rande, og sørg for at fjerne symptomerne: få søvn nok, mindsk din stress, dyrk motion etc.

Poser under øjnene er irriterende, og får dig til at se træt ud

Nogle mennesker får så mange og voldsomme poser under øjnene, at de skal opereres for at få poserne fjernet. Hos andre kan poserne reduceres ved at bruge en god øjencreme. Øjencreme til poser under øjnene strammer op og reducerer smårynker og får dig til at se yngre og friskere ud. 

God øjencreme hos Mecindo

Hos Mecindo har vi flere forskellige gode øjencremer. 

Når du har placeret din ordre hos Mecindo, sender vi dine varer hurtigt, effektivt og lige til døren hvis du foretrækker dette.

Læs mere Skjul