Vælg Kategori
Køle- og varmebehandling

Køle- og varmebehandling

Hvad er smerter?

Smerter kan skyldes mange ting, men smerte er altid ubehagelig og din krops måde at fortælle dig, at der er noget galt. Overordnet skelnes der mellem to typer smerter: nociceptive- og neurogene smerter. 

Nociceptive smerter er de smerter der opleves i forbindelse med bl.a. knoglebrud og efter operation. Derudover er der også tale om nociceptive smerter hvis de kommer fra muskler efter f.eks. fysisk aktivitet eller pga. overbelastning. Smerterne kan være borende, murrende, vedvarende og nemme at lokalisere.

De neurogene smerter er nervesmerter og kan som sådan ikke lindres ved hjælp af produkterne på denne side. Her er der i stedet brug for lægemidler. 

 

Forskellige typer smerter

Når man taler om smerter kan der være tale om både akutte, længerevarende og kroniske smerter. Men hvad er forskellen, og hvordan kan de forskellige typer smerter behandles?

Akutte smerter er den type smerte man kan opleve ved en pludselig opstået skade, overanstrengelse eller i forbindelse med sygdom. Akutte smerter forsvinder relativt hurtigt når kroppen og det ramte område er kommet sig. Alt efter hvor du oplever smerten, kan det være nødvendigt at kontakte din læge for en grundigere udredning.

Længerevarende smerter er sjældent farlige, men de er aldrig hensigtsmæssige da de kan begrænse en i sin dagligdag og muligeden for normal bevægelse. 

Kroniske smerter er en tilstand der først er tale om, hvis smerterne har været tilstede i mere end 3-6 måneder. Ofte er korniske smerter resultat af vævsskader, f.eks. i forbindelse med slidgigt, operationer eller i knæ og skuldre. 

 

Behandling af smerter

Alt efter hvilken type smerte der er tale om, er der forskellige produkter du kan anvende til at lindre dine smerter. Hvis der er tale om muskel og ledsmerter har vi hos Mecindo et bredt og effektivt udvalg af produkter der enten varmer eller køler det smertefulde område.

 

Nogle smerter kan også lindres med smertestillende håndkøbsmedicin – dette finder du flere varianter af i vores kategorier, ledsmerter og muskelsmerter

 

Hvis ikke hverken smertestillende medicin eller de smertelindrende produkter hjælper, kan du forsøge dig med behandling som fysioterapi, massage, akupunktur eller lignende. 

 

Produkter til smertelindring

De mest populære produkter er fra Biofreeze og ThermaCare, men vi forhandler også smertelindrende produkter fra mærker som Ice Power, Naturfarm og Nexcare. Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge, så læs med herunder hvor vi gør dig klogere på udvalgte produkter.

 

Biofreeze smertestillende gel

Biofreeze er et utroligt populært produkt til lindring af smerter, og det er bestemt ikke uden grund. Gelen kan anvendes til både lindring af smerter i muskler og led. Derudover kan Biofreeze med fordel også anvendes ved smerter i forbindelse med gigt, rygsmerter og smerter i nakke og skuldre. Påfør gelen 3-4 gange dagligt, og oplev hvordan smerterne hurtigt og effektivt lindres. Vær opmærksom på, at Biofreeze virker kølende. 

 

ThermaCare nakke, skuldre og håndled

Varmeomslaget fra ThermoCare lindrer smerter i nakke og skuldre, men også håndled. Omslaget er til engangsbrug og når det aktiveres, selvopvarmes det hvorefter det placeres på det område hvor smerterne befinder sig. ThermaCare omslaget giver varme i op til 8 timer.

 

Ice Power kølende gel

Virksom og kølende gel til lindring af smerter i muskler og led. Med sit indhold af mentol, virker gelen utroligt kølende og kan bruges flere gange dagligt. 

 

Flexitherm varmeplaster

Flexitherm varmeplaster er et omslag der ”plastres” på det smertefulde område. Her lindrer smerterne effektivt i flere timer. Efter brug kasseres omslaget.

 

Køb smertelindrende produkter på mecindo.dk

Kom ømme og smertefulde muskler og led til livs med de effektive, kølende og varmende produkter fra mecindo.dk. Priserne er billige og hvem ønsker ikke hurtigt at kunne lindre sine smerter, uden at skulle gå på kompromis. 

Vidste du, at vi på mecindo.dk også forhandler et stort udvalg af håndkøbsmedicin, sygeplejeartikler, kosttilskud, helsekost og personlig pleje? Gå på opdagelse i vores sortiment og vælg de produkter du kan bruge. Når du bestiller får du dine varer leveret inden for kun 2-4 hverdage.

Har du spørgsmål til et produkt eller din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mecindo kundeservice. Du kan kontakte os på telefon og mail. Vi svarer altid på mails inden for 24 timer i hverdagene.