Vælg Kategori

Muskelsmerter

Effektiv lindring af muskelsmerter.

Hvad er årsagen til ømme muskler og ledsmerter?

De mange tilfælde med ømme muskler og ledsmerter, kan skyldes at vores livsstil er blevet mere inaktiv og vi har lange dage med stillesiddende arbejde. Vores krop er ikke bygget til at sidde så mange timer dagligt. Man sidder dårligt og falder sammen i ryggen, hvis støtten ikke er god nok på kontorstolen.

Ømme muskler kan også være forårsaget af hårdt fysik arbejde eller træning, og disse smerter kan være behandlingskrævende, hvis overbelastningen har stået på over lang tid.

Fælles for de fleste mennesker med smerter er, at de foretrækker at behandle smerterne med medicin.

Hvem er særligt udsat for muskel og ledsmerter?

  • Ensidigt gentaget arbejde, for eksempel ved et kasseapparat.
  • Gentagne hurtige eller kraftfulde løft.
  • Fastlåst arbejdsstilling og stillestående arbejde ved computeren.
  • Psykisk stresset arbejdssituation eller på anden måde dårligt psykisk arbejdsmiljø.
  • Idrætsudøvere der har overtrænet.

Hvilken behandling bruges til muskler og ledsmerter?

Oplever du ømme muskler eller led kan du anvende varmebehandling eller is til øjeblikkelig lindring. Indirekte kølende gel eller frysespray er bedst for øjeblikkelig lindring. 

Varmeomslag vil føles godt, men hvis skaden først er sket vil dette ikke mindske skaden eller få skaden til at gå væk. Varmen vil dog lindre smerten hurtigt. 

Voltaren Gel anvendes til muskel- og ledsmerter. Det er globalt anerkendt som et fantastisk produkt for dets effektivitet mod smerter og inflammation.

Kølende BioFrost gel og spray mod muskelsmerter, giver kølende effekt mod smerter og hævelser. Hertil har vi ThermaCare varmeomslag til at lindring af ømme muskler.

Lindring af smerter og ømme muskler kan ligeledes fås ved smertestillende håndkøbsmedicin som Ibuprofen og Voltarol, som giver dig en langtidsholdbar og hurtigvirkende smertelindring egnet til, at blive brugt på en række forskellige skader såsom inflammation, betændelse i sener, ledbånd, muskler og led (f.eks på grund af forstuvninger, forstrækninger og blå mærker).

Ibuprofen og Voltarol er anti-inflammatoriske håndkøbsprøparater, der er effektive til, at reducere inflammation og smerte. Begge smertestillende håndkøbspræparater kan anvendes til, at lindre lokal smerte