Levering & Returnering

Leveringsinformation

Levering sker typisk inden for 1-2 dage.
Hos Mecindo benytter vi DAO 365, GLS og PostNord.

 • Ved køb for under 399 DKK koster fragt minimum 29 DKK
 • Fri fragt på alle ordrer til DAO pakkeshop ved minimum 399 DKK
 • Hvis du tilmelder dig Mecindo Plus (det er gratis), får du altid fri fragt på alle ordrer der leveres til DAO pakkeshop
 

Forsendelsesmåder

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

 • DAO pakkeshop - 29 kr. (Altid gratis for Mecindo Plus kunder)
 • DAO Hjemmelevering - 29 kr. 
 • GLS pakkeshop - 35 kr. (29 kr. for Mecindo Plus kunder)
 • GLS levering til arbejdsplads - 45 kr.
 • GLS hjemmelevering - 45 kr.
 • PostNord pakkeshop - 39 kr.
 • PostNord hjemmelevering - 49 kr.
 • PostNord levering til arbejdsplads – 49 kr.
 

Emballage

Emballage Din ordre bliver afsendt i diskret emballage. Så vidt det er muligt, genbruger vi emballagen for at mindske vores CO2 aftryk.

Alle ordrer pålægges et emballage gebyr på 10 kr. Beløbet er med til at sikre, at vi kan vælge gode emballageløsninger.

Vi lægger et stort arbejde i at minimere vores emballages aftryk på miljøet, og vi følger derfor retnlingslinjerne fra miljømærkningerne MiljøvenligPakning og FSC.

 

Ændring eller fortrydelse af igangværende ordre

Du kan desværre ikke ændre eller stoppe din igangværende ordre, efter din ordre er godkendt og bekræftet af Mecindo.

Når din ordre er bekræftet, er den allerede sendt videre til Mecindos lager til pakning, og ordrebeløbet er reserveret til betaling. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi heller ikke tilføje produkter til en eksisterende ordre – det er en ekstra sikkerhed for at beskytte dig.

Du kan selvfølgelig atid benytte din fortrydelsesret, senest 14 dage efter du har modtaget din pakke, og returnere de varer du har fortrudt, se herunder for betingelser.

 

Returnering og refunderings politik

Alle produkter undtagen håndkøbsmedicin kan refunderes senest 14 dage efter køb. Håndkøbsmedicin tages ikke retur efter det er blevet afsendt. Refunderingen vil blive foretaget til det betalingskort du oprindeligt har betalt med. Bemærk venligst at varerne skal være i samme stand, som da du modtog dem og skal på ingen måder se brugt ud eller have overskredet varernes udløbsdato. Eventuelle defekte elementer vil enten blive udskiftet eller blive tilbagebetalt.

Mecindo accepterer kun returnering, refundering eller erstatter varer, som oprindeligt er købt hos Mecindo.dk.

Hvis du ikke er hjemme, når pakken bliver leveret, skal du afhente din pakke på posthuset eller nærliggende postdepot. Afhentes din pakke ikke på posthuset eller postdepot inden 14 dage, bliver pakken sendt retur til os. Omkostningen på 29 kr. herved tilfalder dig som kunde. Ønsker du din pakke fremsendt igen bedes du venligst kontakte os. 

Før du sender dine varer tilbage til os, bedes du kontakte os på info@mecindo.dk. Vi vil derefter hurtigst muligt angive, hvordan du returnerer din pakke. Husk at angive ordrenummer.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Send retur via mecindo.dk og få billig eller gratis returfragt

Du kan købe en returlabel hos os for 39 kr. som efterfølgende skal printes og sættes på pakken. Dette er den nemmeste og typisk også den billigste måde at sende din pakke retur til os.

Tag kontakt til vores kundeservice for at høre mere om dette.