Levering & Returnering

 

Leveringsinformation

Fri Fragt på alle ordre til DAO pakkeshop uden minimumsbeløb.
Hos Mecindo tilbyder vi fri fragt på alle ordre, der leveres til DAO pakkeshop.


Alle ordrer leveres indenfor 1-2 arbejdsdage. Levering omfatter pakning håndtering, leveringsforsikring og Track & Trace.
Hos Mecindo benytter vi DAO 365 og PostNord.

Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:

Forsendelsesmåder

DAO pakkeshop - Fri fragt

DAO Hjemmelevering - 20 kr

PostNord hjemmelevering - 49 kr

PostNord levering til erhvervsadresse – 35 kr. Ingen fri fragt. 

Vi har et moderne lager og pakkeri, hvor vi hele tiden forsøger at optimere. For nylig har vi indført videoovervågning i vores pakkeproces, så vi kan sikre os, at du får leveret det, du har bestilt.

 

Miljøbidrag

Din emballage bliver afsendt i diskret emballage. Så vidt det er muligt, genbruger vi emballagen for at  mindste vores CO2 aftryk.

Alle ordrer pålægges et miljøbidrag på 10 kr.

 

Miljøbidraget dækker en lille del af de udgifter, vi har til det forsatte arbejde med at afsøge nye muligheder for at nedsætte vores CO2 aftryk. I miljøbidraget indgår også de obligatoriske afgifter, som vi er pålagt af staten.

Vi lægger et stort arbejde i at minimere vores emballages aftryk på miljøet, og vi følger derfor retnlingslinjerne fra miljømærkningerne MiljøvenligPakning og FSC.

Vi har valgt at holde priser og bidrag adskildt for at skabe mere gennemsigtighed. Vil vil gerne oplyse om, hvad der er varens faktiske pris, og hvad der er miljøbidrag.

 

Ændring eller fortrydelse af igangværende ordre

Du kan desværre ikke ændre eller stoppe din igangværende ordre, efter din ordre er godkendt og bekræftet af Mecindo.

Når din ordre er bekræftet, er den allerede sendt videre til Mecindos lager til pakning, og ordrebeløbet er reserveret til betaling. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi heller ikke tilføje produkter til en eksisterende ordre – det er en ekstra sikkerhed for at beskytte dig.

Du kan selvfølgelig atid benytte din fortrydelsesret, senest 14 dage efter du har modtaget din pakke, og returnere de varer du har fortrudt, se herunder for betingelser.

 

Returnering og refunderings politik

Alle produkter undtagen håndkøbsmedicin kan refunderes senest 14 dage efter køb. Håndkøbsmedicin tages ikke retur efter det er blevet afsendt. Refunderingen vil blive foretaget til det betalingskort du oprindeligt har betalt med. Bemærk venligst at varerne skal være i samme stand, som da du modtog dem og skal på ingen måder se brugt ud eller have overskredet varernes udløbsdato. Eventuelle defekte elementer vil enten blive udskiftet eller blive tilbagebetalt. 

Mecindo accepterer kun returnering, refundering eller erstatter varer, som oprindeligt er købt hos Mecindo.dk.

Hvis du ikke er hjemme, når pakken bliver leveret, skal du afhente din pakke på posthuset eller nærliggende postdepot. Afhentes din pakke ikke på posthuset eller postdepot inden 14 dage, bliver pakken sendt retur til os. Omkostningen på 29 kr. herved tilfalder dig som kunde. Ønsker du din pakke fremsendt igen bedes du venligst kontakte os. 

Før du sender dine varer tilbage til os, bedes du kontakte os på info@mecindo.dk. Vi vil derefter hurtigst muligt angive, hvordan du returnerer din pakke. Husk at angive ordrenummer.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Send retur via mecindo.dk og få billig returfragt

Du kan købe en returlabel hos os for 39 kr. som efterfølgende skal printes og sættes på pakken. Dette er den nemmeste og typisk også den billigste måde at sende din pakke retur til os.

Tag kontakt til vores kundeservice for at høre mere om dette.